Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vanitas [Dedyk]

Programista55

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że wiekszość wbija na serwer robi postac 1 lvl zabija grupkę psów i patrzy a z nich leci 200-300 yang. I od razu log off. Ludzie wbijacie 41 lvl i macie kasy pod dostatkiem. Do tego tylko trzeba sie męczyć. Potem jest już lajt.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Server świetny jak najbardziej polecam bo im wiecej osob bedzie tym lepiej bedzie sie grało:) Wydaje sie,ze yangi leca slabo. Jesli myslisz ze tak slabo to wbij 40+ i wtedy ocen. Server jest ciagle udoskonalany i z dnia na dzien pojawiaja sie nowe rzeczy. LUDZIE WBIJAJCIE NA SERVA BO JEST ZAJEBISTY! Pozdrawiam wraz z gildia FallenAngels

Spotkać mnie możecie pod nickami:

- Uniwersalny

- ChaosN

Jestem tym który wkłada w to gówno całe serce

Opublikowano

Zgadzam się w 100% z UP'ami.

Ludzie narzekają tylko na drop yang, a aby zarobic wystarczy wbic 44+ i zbierac wszystkie itemy powyżej 45 (sprzedają się po 30k+).

Administracja ogarnięta, zawsze Ci odpisze/odpowie chyba że jest zajęta.

Ogólnie byłem chwilke Top1 i powiem wam, że trudno wcale nie jest.

Jedynie z początku gra może wydawac się trudna, ale po 50 jest wręcz banalna.

Dodam jeszcze, że zawsze gdy wykryją buga odrazu go naprawiają.

PS.Nie odstraszajcie się od tego serwa patrząc na yang/bony, bo bony wchodzą banalnie, a yang wcale nie jest trudno zarobic.

Jeszcze raz polecam.

Opublikowano

Chętnie zagram, mam nadzieję że to nie aż taki hard jak np. NevrasT

Nevrast hard? chyba na hardzie nie grałes:) wbijaj na serva i zostac z nami na dluugo!

Spotkać mnie możecie pod nickami:

- Uniwersalny

- ChaosN

Jestem tym który wkłada w to gówno całe serce

Opublikowano

Serwer fajny lecz mało osób gra i to większość zniechęca ale jakoś damy rade wbijać serwer godny uwagi!!!

Opublikowano

Mały ja Cie rozumiem , ale mimo wszystko uważam , że gracz który to wchodzi poszukuje serwera na którym nie będzie się trudził tak jak na już wspomnianym polskim metinie . Gracze czekają na serwer gdzie będzie można się trochę pomęczyć i trochę pobawić , może polski Celestical-World , albo jakiś inny ^^

Opublikowano

Ale co jest takiego trudnego na tym serwie? Przyznam, początek nie jest zbyt łatwy. Jednak później leci z górki. Gram dragonem. Exp mam zajebisty, w pvp też ostro jadę. Trzeba nieco cierpliwości. Alvin, mówiąc o graczach, którzy szukają odpoczynku od PLa. Chcą odpocząć? Tak jak mówiłem są serwery 4fun. Nie problem taki znaleźć. Kieruję się głównie do ludzi, którzy wejdą na serwer, obczają jak leci exp itp, napiszą posta na forum, krytykując go bo nie wbije się w dzień 120lvla i pomogą sobie argumentami w postaci bugów, których tak naprawdę nie ma...

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Nie polecam serwera, stronka dziurawa... Może i są najważniejsze rzeczy ale nie ma nowości. Serwer standardowy jak wszystkie 6 i 7 w Handlarzach, dziwne sklepy. Radze wam już poczekać na Dedykowany serwer VersusMT2.

S a t i l i o n - E d i t i o n

Opublikowano

Witam .

Po rejestracji wyskakuje mi taki komunikat

Fatal error: Call to undefined function rot13encrypt() in /home/d92/domains/vanitas.pl/public_html/rejestracja.php on line 107

Prosze o pomoc !

Opublikowano

Fatal error: Call to undefined function rot13encrypt() in /home/d92/domains/vanitas.pl/public_html/rejestracja.php on line 107

prosze ,co to ma znaczyć!?

jak można pograć gdy rejestracja nie działa???

Opublikowano

No żal ... ściągnąłem nakladke chce się zarejestrowaći kupa ;/ jakis ,,fatal error'' .. niech GA to naprawi .

@Edit KUR Zaco te - ?? nie moja wina ze reje nie działa ja tylko stwierdzam fakt a wy -'ujecie ..

d080c201213e4b34b7108dec2c100419.0.gif
Opublikowano

Jak byś nie zauważył to nikomu nie działa..Ten koleś co robił prezke to raczej GA, jest w temacie to widzi co npisali i zaraz to naprawi, już nie spamcie każdy to samo to nie shoutbox ;x

h65xnex.png

Opublikowano

Coś rejestracja nie działa bo mi takie coś wyskakuje ;/

c12fae664da5433ea98aaa2230493c07.0.gif
Opublikowano

Wbijajcie serwer jest MEGA. Tylko nudą wieje bo bardzo mało osób gra.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...