Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vanitas [Dedyk]

Programista55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up@

w ciula Cie robi i tak zrobią reset zapewne więc nie ma co się spinać

Serwer jak dla mnie nie dopracowanYY

//Nieregulaminowa sygnaturka.

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Exp i Yang zostały zwiększone. Teraz naprawili portale, bo źle przenosiło. Na start eQ dostaje się u Kapitana. Co mi wiadomo, serwer opłacony na rok z góry.

@ alternatywna Rejestracja jakby nie działała: http://vanitas.pl/rejestracja.php

@ DOWN

Ceny są dopasowane. Portale już naprawione. Nie jest to serwer Easy więc nie będzie lecieć po 500k z pieska. Bugów nie ma. Nie wiem o co ci chodzi.

Jak chcesz mieć po jednym dniu max level to poszukaj innego serwera.

Nowa Era, Nowe osiągnięcia: Vanitas.pl |

Opublikowano

Server dno dropi po 2k yang ze spota , exp muli jak nie wiem , wszystko w shopach drogie (ceny nie dopasowane do dropu yang) totalnie zbugowany nie polecam !

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

Totalnie zbugowany - dajcie mi chociaż 3 bugi prócz teleportu do m2 jinno.

Kasy skąd tyle mam?

A no pół godzinki na BO i mam z 3kk, trudno nie jest, jedynie ulepszanie potrafi wkurwic -_-.

Opublikowano

Wbijajcie na serwer. OD 30 lvla kasa leci na lajcei za spot na bo okolo 300k wiec nie ma problemu z nia.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

kurwa zjebany drop yang.. Exp może byc,,, do chuja kiedy ja zarobie na te pele chyba jak bede mial 30 lvl.. omg? Wez sobie wejdz i kurwa podrop kase na pele i wgl..

33285.gif

35678.jpg

34964.gif

32345.jpg

34507.jpg

Daj MINUSA !

Dostaniesz Talon na kurwe i balon

Opublikowano

Serwer do bani nie kreci mnie wcale nie wiem czy to hard medium ale po 1h grania nuda sam exp i kombinowanie z kasa

Opublikowano

troche niewypal ze stronka. Ogolnie server fajny, polecam, Wbije i zobacze napewno bo mi sie bardzo podoba

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem serwer jest idealny na granie. Wbiłem dosłownie w 20 min 30lvl + cale eq zbonowane dropnalem sobie fmsa i porobilem misje u biologa i na chwile obecna jestem bardzo zadowolony. Zapraszam wszystkich, tylko nie rozumiem chwilowego off. Ewentualnie jedynym ale takim malym minusem jst to ze skile na postacie są troche przesadzone. Nie wiem po co ten berek tak zwraca uwage graczy gdy sie go wlacza.

PS Właśnie takiego serwera szukałem możecie się ze mna zgodzic bądż nie, ale dla mnie serwer wprost idealny.

Dziwki & KOKS !

Opublikowano

Nie wiem, dlaczego macie takie żale do tego serwera.

Serwer jest naprawdę super. Są może i bugi, - ale gdzie ich nie ma ?

Polecam Wam naprawdę!

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Są bardzo pozytywne zmiany wszytko u handlarzy sie zmienilo w cenach. Nawet wiecej niz o polowa teraz jest restart wiec nie wiem co jest ale przed chwila byl on i 2 wodze orkow ubilem :]

1328385460-U344333.jpg

Opublikowano

Syfiaste bony wchodzą tak to serwer w miare dobry powiększcie te bony bo jak na PL'u 1,2,3,5 % Syf

Kolejorz , Kolejorz Duma W Mym Sercu , Kolejorz , Kolejorz Na Zawsze W Tym Miejscu !!!

Opublikowano

Serwer jest hard-medium.. Na poczatku gry jest trudno, ale pozniej idzie jak powinno.

Zapraszam wszystkich na serwer!

Pozdrawiam PanTicTac

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

Serwer jest hard-medium.. Na poczatku gry jest trudno, ale pozniej idzie jak powinno.

Zapraszam wszystkich na serwer!

Pozdrawiam PanTicTac

Ogar? Bony są tak zjebane że trzeba byłoby nad nimi siedziec 25/8 zeby coś porządnego wsadzić?

33285.gif

35678.jpg

34964.gif

32345.jpg

34507.jpg

Daj MINUSA !

Dostaniesz Talon na kurwe i balon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...