Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poddział - tutoriale

polackk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie podejście Ciebie jako moderatora do tej sprawy coraz bardziej zniechęca mnie do zaglądania do tego działu. Z resztą wole udzielać komuś pomocy w sprawach motoryki gry niż przeglądać w większości bezsensowne buildy. Także wspomnę o tym że swoim postem potwierdzasz fakt że owy dział stoi na niskim poziomie pisząc że pojawiają się tutaj w większości pytania odnośnie działania gry oraz poradniki, w takim razie najwyższy czas to zmienić.

Tak, dział stoi na niskim poziome - na razie. Większość jego społeczności dopiero zaczęła grać w tą grę. Zrobienie nowego działu niczego nie zmieni. Proces "polepszania" działu musi potrwać.

Opublikowano

Bo w lol'u nic innego nie można robić albo grasz(szukasz tutków) albo masz jakiś problem z nim(szukasz info o błędach)...

PS: Sam masz ograniczone pole widzenia...

Człowieku, weź trochę pomyśl zanim coś napiszesz? A gdzie dyskusje na temat jakiś lanów, konkursów, streamowanych meczów, wyglądu nowych skinów, informacji na temat gry, nerfów oraz bufów postaci, nowymi update, ustawkami, bugów w grze, statystykami i wiele wiele innych. Kto tu ma ograniczone pole widzenia...

Większość jego społeczności dopiero zaczęła grać w tą grę.

A co z doświadczonymi graczami odwiedzającymi ten dział? Mają się męczyć?

Opublikowano

A co cię tak męczy? Przeczytanie tytułów nowych tematów zajmuje mi około 1min, przeczytanie nowych postów/tematów max 10min. Nie wiem co może tu przeszkadzać - nie chcesz pomagać, nie wchodzisz w tematy typu "problem", nie chcesz czytać poradników - nie wchodzisz w tematy typu "poradnik".

Konkursy - 1 w trakcie.

Streamów - brak

Wygląd nowych skinów - mało kogo to interesuje

Informacje - jedyne co pojawia się często

Statystyki - 1 temat wystarcza

Bugi - zanim ktoś zdąży je wyszukać, zostają naprawione (chyba że informacje z innego forum)

Bardzo chciałbym aby wszystko to miało swój oddzielny poddział. Jest jednak mała przeszkoda - dział jest za mały i w połowie tych poddziałów było by po 10 tematów i 20 postów. Więc na razie wstrzymał bym się z tworzeniem tego.

Opublikowano

A co cię tak męczy? Przeczytanie tytułów nowych tematów zajmuje mi około 1min, przeczytanie nowych postów/tematów max 10min. Nie wiem co może tu przeszkadzać - nie chcesz pomagać, nie wchodzisz w tematy typu "problem", nie chcesz czytać poradników - nie wchodzisz w tematy typu "poradnik".

Konkursy - 1 w trakcie. Konkursy w sensie dreamhack albo G4LoL...

Streamów - brak byłeś kiedyś na own3d?

Wygląd nowych skinów - mało kogo to interesuje Zostawię to bez komentarza...

Informacje - jedyne co pojawia się często

Statystyki - 1 temat wystarcza Nie rozchodzi się wyłącznie o statystyki po meczowe.

Bugi - zanim ktoś zdąży je wyszukać, zostają naprawione (chyba że informacje z innego forum) Bug z Heimem był możliwy do zrobienia przez jakieś 3 dni od tego kiedy wyszedł na jaw bo co niektórzy wiedzieli dużo wcześniej.

Bardzo chciałbym aby wszystko to miało swój oddzielny poddział. Jest jednak mała przeszkoda - dział jest za mały i w połowie tych poddziałów było by po 10 tematów i 20 postów. Więc na razie wstrzymał bym się z tworzeniem tego.

Ty w ogóle czytasz ze zrozumieniem? Rozchodzi się o jeden poddział który zostałby nazwany "Poradniki".

Opublikowano

Ty w ogóle czytasz ze zrozumieniem? Rozchodzi się o jeden poddział który zostałby nazwany "Poradniki".

Konkursy - znajdź team który nada się do G4LoL.

Streamy - mamy w dziale o poradnikach dyskutować o tym jaki to wynik osiągnął HHGG? Chodziło mi o streamy ludzi z naszego forum.

Skiny - dlaczego bez komantarza? Widziałeś na tym forum kiedyś temat o skinach?

Tobie chodzi o forum tylko o LoL, typu LoL.pl, mi o MPC. Niestety tu społeczność jest mniejsza, większości tego nie da się zrealizować.

Zajrzyj do innych, nawet większych działów. W ilu widzisz poddział "poradniki"? Według mnie 1 temat wystarcza, nie ma ich tak dużo, aby czegoś nie odnaleźć, i wystarczająco aby zawalały forum.

Opublikowano

Konkursy - znajdź team który nada się do G4LoL.

Streamy - mamy w dziale o poradnikach dyskutować o tym jaki to wynik osiągnął HHGG? Chodziło mi o streamy ludzi z naszego forum. Nie wiem co chciałeś mi przekazać tą wypowiedzą, jest w ogóle nie zrozumiała.

Skiny - dlaczego bez komantarza? Widziałeś na tym forum kiedyś temat o skinach?

Tobie chodzi o forum tylko o LoL, typu LoL.pl, mi o MPC. Niestety tu społeczność jest mniejsza, większości tego nie da się zrealizować.

Zajrzyj do innych, nawet większych działów. W ilu widzisz poddział "poradniki"? Według mnie 1 temat wystarcza, nie ma ich tak dużo, aby czegoś nie odnaleźć, i wystarczająco aby zawalały forum.

Forum MPC a w owym forum jest dział LoL więc o co Tobie chodzi? Nie mam już sił z Tobą dyskutować, poddaje się, zamknijcie ten temat.

Opublikowano

Człowieku, weź trochę pomyśl zanim coś napiszesz? A gdzie dyskusje na temat jakiś lanów, konkursów, streamowanych meczów, wyglądu nowych skinów, informacji na temat gry, nerfów oraz bufów postaci, nowymi update, ustawkami, bugów w grze, statystykami i wiele wiele innych. Kto tu ma ograniczone pole widzenia...A co z doświadczonymi graczami odwiedzającymi ten dział? Mają się męczyć?

jak dałem info o zmianach w patchu to ludzie zaczeli pisać, że po co jak można sobie na polskim forum zobaczyć

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...