Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poddział - tutoriale

polackk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję stworzyć poddział o nazwie "tutoriale" bo ten dział to jeden wielki śmietnik. W poszukiwaniu cennych info znajduję tylko i wyłącznie wątki o początku nazwy "TUT jakiś tam champion".

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/326554-spis-tutoriali/

tu masz tutoriale, jak chcecie mieć same poradniki w jednym temacie mogę zebrać wszystko do kupy i zrobić takie coś

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Aktualnie takie coś nie ma sensu - poradników jest niewiele, dział byłby prawie pusty.

Masz spis poradników, na pewno znajdziesz to co cię interesuje.

Opublikowano

tu masz tutoriale, jak chcecie mieć same poradniki w jednym temacie mogę zebrać wszystko do kupy i zrobić takie coś

serio?

Opublikowano

Nie rozumiesz... taki temat jest zbędny... Metin2 np. ma poddział tutoriale i tu też by się taki przydał bo wiele osób zlewa na te tutki. Na tym forum zazwyczaj szukam innych informacji, wolę podyskutować na jakieś ciekawe tematy a nie oceniać czy dany build jest dobry czy zły i co w nim zmienić. Chodzi mi o tzw "forum w forum"... ciężko się teraz tutaj odnaleźć.

Aktualnie takie coś nie ma sensu - poradników jest niewiele, dział byłby prawie pusty.

Masz spis poradników, na pewno znajdziesz to co cię interesuje.

Mało? Na każdej stronie jest po 5, 6 sztuk tzw. TUT-ów, poradników...

Opublikowano

Poradników jest trochę ponad 20. Nie jest to nawet małą cząstka tego, ile turtoriali ma wspomniany metin2.

Jeśli nie chcesz oceniać poradników, omijaj tematy z tagiem [tut].

Opublikowano

Poradników jest trochę ponad 20. Nie jest to nawet małą cząstka tego, ile turtoriali ma wspomniany metin2.

Jeśli nie chcesz oceniać poradników, omijaj tematy z tagiem [tut].

Do 4 strony naliczyłem 30... z resztą wam się wydaje że tuty zakończą się na tej magicznej liczbie? Ludzie to jest leagueoflegends a nie mario bros.

Opublikowano

Chodzi Ci o podforum?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@up

no comment..

Jestem za :) Zawsze będzie lepiej, jak jest posegregowane.

Opublikowano

przepraszam bardzo a w tym dziale to co będzie?

Tematy typu "Nie działa mi coś" itp?

Lepiej zostawić tak jak jest...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

nie wiem, ale nie będzie już takiego syfu i poradniki nie będą się gubić na entych stronach

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

W końcu... Pisałem osobiście do jednego z KIDMODÓW tego działu to mnie zmył... Pfff... Jak widać nie tylko ja zauważyłem że jest to potrzebne na forum...

Opublikowano

ale wszystkie tuty możecie dodawać do spisu i tak sobie każdy znajdzie...

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

W końcu... Pisałem osobiście do jednego z KIDMODÓW tego działu to mnie zmył... Pfff... Jak widać nie tylko ja zauważyłem że jest to potrzebne na forum...

Możesz po prostu napisać, że pisałeś do mnie.

Osobiście uważam że poddział jest nie potrzebny - ten dział jest jak na razie za mały, nie ma w nim za wiele tut-ów, jak dla mnie wszystko jest przejrzyste. Wszystko można znaleźć w spisie.

Opublikowano

Może i nie jest nie wiadomo ile tych tutów ale wiadomo że z czasem jak na każdym forum będzie ich coraz więcej. I po co robić sobie na przyszłość robotę i się w to bawić jak można zrobić to teraz i potem będziesz miał z tym spokój. A i użytkownikom będzie się lepiej szukało z pewnością.

Opublikowano

Możesz po prostu napisać, że pisałeś do mnie.

Osobiście uważam że poddział jest nie potrzebny - ten dział jest jak na razie za mały, nie ma w nim za wiele tut-ów, jak dla mnie wszystko jest przejrzyste. Wszystko można znaleźć w spisie.

Szanowny lordywyder, musisz zrozumieć że mnie jak i wielu userów owego forum tutoriale/poradniki nie interesują bo jesteśmy samoukami więc w ogóle w owy spis nie zaglądamy a patrząc za innymi tematami dostaję szału bo ciężko wychwycić przeze mnie pożądane wątki.

ale wszystkie tuty możecie dodawać do spisu i tak sobie każdy znajdzie...

j.w.

przepraszam bardzo a w tym dziale to co będzie?

Tematy typu "Nie działa mi coś" itp?

Lepiej zostawić tak jak jest.

Ten post powalił mnie z nóg, wydaję mi się że masz trochę ograniczone pole widzenia.

Opublikowano

O, to jaki ciekawy wątek dyskusyjny ostatnio wyłapałeś na tym forum?

Składa się ono w większości z pytań o działanie gry i poradników.

Opublikowano

O, to jaki ciekawy wątek dyskusyjny ostatnio wyłapałeś na tym forum?

Składa się ono w większości z pytań o działanie gry i poradników.

Takie podejście Ciebie jako moderatora do tej sprawy coraz bardziej zniechęca mnie do zaglądania do tego działu. Z resztą wole udzielać komuś pomocy w sprawach motoryki gry niż przeglądać w większości bezsensowne buildy. Także wspomnę o tym że swoim postem potwierdzasz fakt że owy dział stoi na niskim poziomie pisząc że pojawiają się tutaj w większości pytania odnośnie działania gry oraz poradniki, w takim razie najwyższy czas to zmienić.

Opublikowano

Bo w lol'u nic innego nie można robić albo grasz(szukasz tutków) albo masz jakiś problem z nim(szukasz info o błędach)...

PS: Sam masz ograniczone pole widzenia...

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...