Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bug na naboje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

no więc najpierw wyrzuca ktoś ammo strzelamy w niebo następnie nie zmieniamy magazynka wyciągamy 2 slot strzelamy i zbieramy ammo wyciągamy 3 slot i mamy 8 magazynków ^^ polecam na zombie

jak bylo to sory i liczę na ++

Edytowane przez neba009:P:P

ironweek.png

Opublikowano (edytowane)

tylko, że wtedy nie masz już ammo boxów, a tak to zużywasz całe ammo i sobie rzucasz 1 ammo boxa, na dłużej wystarcza ammo...

Edytowane przez HardkorowyGracz
Opublikowano

Przydane ;] Ostatnio zrobiłem to przez przypadek. ;] Teraz już wiem jak to powtórzyć.

@UP

Inżynier może zawsze zginąć pod sam koniec fali ..

32354141673387527780.png

Opublikowano (edytowane)

@UP =.=" omg

A więc dla przykładu przytoczę mapę Marien tryb CQC jesteś w drużynie N.I.U tryb gry Explosive grasz 8/8. Respisz się, uprzednio wybierając na Inżyniera przez 3 sekundy mrygasz jak choinka. Automatycznie włączone masz pięści (knuckle), lub jeżeli masz wykupione nóż (knife) lub katane (kamakazi). Uwaga teraz zaczyna się "jazda". Naciskasz przycisk na klawiaturze "3" ten nad "W" i "E" (mogą być dwa, chyba że masz laptopa bez klawiatury numerycznej). Włącza ci się broń MP5 lub Dual Scorpions lub Mp7A1 lub G36C_D lub G36C lub P90 lub K1 lub TMP9. Następnie (nie ruszając się z miejsca) zakładamy że wystrzeliwujesz 3 pociski przed siebie. Następnie szybko klikasz przycisk "2" ten nad "Q" i "W" (tak żeby twoja postać nie zdążyła zmienić magazynka, magazynku - nie wiem jak się poprawnie odmienia...), zmieniasz broń na tą z drugiego slotu Dual Berettas lub Desert Eagle lub MP5K lub GLOCK lub Glock 17C. Powtarzasz poprzednią operację, z bronią z 2 slota, czyli wystrzeliwujesz na przykład 3 pociski przed siebie. Następnie klikasz przycisk "6" ten nad "T" i "Y", może się zdarzyć że będziesz musiał nacisnąć go 2 razy jeżeli masz wykupionego 6 slota. Następnie wyrzucasz Ammo Box'a przed siebie, po czym go podnosisz. Ostatnia operacja nie jest konieczna jeżeli jakiś inny grasz wyrzuci swoje Ammo Box'y. Jeżeli wszystko wykonasz poprawnie, gdy ponownie włączysz 3 slota możesz cieszyć się 8 magazynkami. Wybacz ale bardziej szczegółowo nie potrafię :(

PE. ES. Jeżeli ominąłem jakąś broń - przepraszam.

Edytowane przez Grasu

32354141673387527780.png

Opublikowano

Bardzo stare aż dziwne że nie znacie.

Ale ciągle działa :D

Szkoda że strasznie długo trwa wystrzelanie ammo -.-

Opublikowano

Tak jak UP napisał to już dawno było znana, też się dziwie, że jeszcze to znacie. A o, ile dobrze pamiętam to trzeba wystrzelić cały magazynek, a nie 3 pociski. Ale fajnie, że ktoś o tym napisał, jak już kilku wyżej napisało, że tego nie znało to pewnie wielu się przyda.

@edit, ale o ile dobrze pamiętam to ta dodatkowa amunicja nie zawsze zadawała obrażenia.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Hehe :)

Ja akurat nie mam ammo boxow wiec mi sie to nie przyda..

Ale masz + za wstawke.

Fajny bug :)

Ty nie musisz mieć ammo boxów inni gracze mają :) ( i oni chcą mieć pkt. więc wywalają te ammo :) )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...