Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wykryty] * v.7* Odyseusz CA_EU Hack

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam zaprezentowac siódmą wersje mojego hacka do CombatArms_EU.

Jednocześnie jest to ostatnia wersja mojego hacka do CA gdyż nie bedzie mnie w kraju do 1 listopada. Czas abyście sie wykazali pisząc własne cheaty:)

Keys:

INSERT - turn on/off menu

DELETE - odnawia menu gdy nie będzie widoczna czcionka

HOME - gdy SuperJump jest na ON aktywuje go

Jak używac fly hacka:

1. Właczasz opcje FLY [ON]

2. Włączasz opcje SuperJump [ON]

3. Naciskasz HOME ( aktywujesz FLY)

Teraz mozesz skakac wysoko + low grawity sprawia wrażenie lotu.

4. Ponowne naciśniecie HOME deaktywuje FLY

cahackv7.png

Poprawiony hack DOWNLOAD sama dll:

http://www.multiupload.com/6I6A00STL9

VirusScan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=284baa45f37daa02833de0f4e3ca8357ec2134f076032b5cafb34f6060db8e32-1310551085

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam to wrzucić do folderu z Combatem, czy injectorem załączyć?

@edit

Ani tak, ani tak nie działa :/

Nie wiem, może coś źle robię.

Opublikowano

Mam to wrzucić do folderu z Combatem, czy injectorem załączyć?

@edit

Ani tak, ani tak nie działa :/

Nie wiem, może coś źle robię.

Do folderu to możesz sobie swoje nagie zdjęcia wrzucić i co samo Cię rozbierze ?...

Musisz pobrać perx injector, a najlepiej gsys loader w gsysie wchodzisz w zakładkę inject czy jakoś tak injectujesz hacka i śmigasz

EDIT

A czy to nie jest hack w formacie .exe ? Bo jeśli tak to wystarczy uruchomić i wybrać CA

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Mam c++ i .net framewrok 4.0. A jak uruchamiam gre to wychodzi mi blad " Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, ponieważ nie znaleziono d3dx9_42.dll. " Co robić?

Opublikowano

Super hack jest wyjebisty tylko niewiem czy tylko ja mam ale jak właczam funkcje z zakładki special to zagram rundke i sie potem wszystko buguje postaci nie widze a jak chce wejsc na rooma i do gry to mi sie combat wylacza nie wiem o co chodzi?

Opublikowano

Mam c++ i .net framewrok 4.0. A jak uruchamiam gre to wychodzi mi blad " Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, ponieważ nie znaleziono d3dx9_42.dll. " Co robić?

a wiesz co to google ?

wpisz sobie to tego czegoś jak zapewne określisz google

d3dx9_42.dll

Pobierz ten plik i wklej go do system 32 (taki folder masz na komputerze)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Tak macie racje w opcji specjal był BUG. JUZ POPRAWIONY !!! Jest na samej górze w download!!! HAVE FUN !!!

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

thx zawsze lubiłem twoje hacki myślę ze ten tez będzie działał masz+

Opublikowano

Grałem na nim pół godziny i bez crashy i niespodzianek:)

logoy.jpg

Opublikowano

mam pytanie pujdzie mi jak mam louder odys222 v1.3

jak nie to powiesz mi co mam sciagnac i mam pytanie co to jest c++?

ok juz sprawdzilem dziala prze loudera odys222 v1.3 thx ale mam prozbe powie mi ktos co to jest c++

Opublikowano

C++ to język programowania ------->>>>

http://pl.wikipedia.org/wiki/C%2B%2B

logoy.jpg

Opublikowano

Witam jestem zielony w te klocki mógł by mi ktoś napisać jakiś poradnik jak to zrobić mam jakiś poradnik co musze mieć ściągnięte mam viste HELP ME!

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

hej nie jestem jeszcze rozeznany w tego typu hacku ale powie mi ktos czy jest opcja (jesli tak to jak sie nazywa) stania w miejscu i zeby kolesia tp do cb i zebym go mogl zabic ?

Opublikowano

Polecam właczyc:

SuperBullets + Chams + WeaponRange + RapidFire = przy użyciu noża, bądz innej broni stojąc w miejscu zabijasz wszystkich przeciwników nawet tych którzy są daleko

WeaponRange sparawia ze bronie takie jak nóż maja nieograniczony zasięg

Superbullets sprawia że strzelasz przez ściany

logoy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...