Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NevoS[PL][Dedyk]

Lover46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer będzie ON jutro. Dodanie nowych broni oraz zbroi to niestety nie taka łatwa sprawa. Lepiej grać na serwerze ulepszanym ciągle niż na serwerze gdzie tych ulepszeń w ogóle nie ma lub jest ich nadmiar.

@Do tych co zaczynają grę:

Uważajcie na most w Jinno, tam dużo osób na wolnym jedzie. Niestety, ale tam to chyba jest najgorzej. Oczywiście nie chcę was zniechęcać do gry w Jinno. Jak ktoś lubi tam grać to zapraszam ;p

Jeśli macie pytania to piszcie na PW, w temacie, w grze [Nick: Lover (Jinno)] lub na GG 35645710.

Opublikowano

Serwer Super gram tam w chujno nick Gandalf 88lvl polecam ogarna lagi serwerek supcio bony w sam raz.

Idioci nie pozwalaja wrzucic JPG .

Opublikowano

No serwer supcio tylko mam pytanko co najlepiej pobrać?

Spolszczenie 2MB

Chinska Wersja 8MB

Full Klient 700MB

Co będzie najlepsze żeby mi się jak najlepiej grało?

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

No serwer supcio tylko mam pytanko co najlepiej pobrać?

Spolszczenie 2MB

Chinska Wersja 8MB

Full Klient 700MB

Co będzie najlepsze żeby mi się jak najlepiej grało?

Full Klient.. : )

Opublikowano

Ej ja sciagnalem spolszczenie i jak odpalam to czarny ekran sie pojawia i wracam znowu do Windowsa...

Znacie może co źle zrobilem lub co....

plis fast

Opublikowano

Serwer będzie ON dopiero jutro, bo było włamanie na ddos. Muszą teraz zabezpieczyć serwer. Musimy poczekać do jutra, niestety. Jak widać za dużo de*ili jest w Polsce. Nawet nie dadzą pograć na serwerze 4fun, ale cóż włamywanie się do cudzych baz danych jest ludzką bezczelnością i głupotą.

Opublikowano

Smakoszzz ta wiadomość ze stronki była napisana przez GA ok. godziny 22:30. Lordeczek ja polecam Full Klienta. Moim zdaniem jest lepszy niż jakieś denne spolszczenie. Jak masz szybkiego neta, to 15 minut i Client pobrany.

Kont jest około 8 tysięcy, ale prawdziwe konta ( nie na kase ) są 1/4 tych 8 tysięcy.

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

DevilMental, Shau, Lover, DaVidDeV, BuffLover

Pozdro all i zapraszam do gildii TeQu all 210lvl+, zbroja 190+, broń 180+.

Opublikowano

mozecie mi napisac czy server teraz dziala, a jak tak to jakie ch bo server z tego co widze spoxik no ale nie moge sie polaczyc :/

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

Powoli załączają serwer, miejmy nadzieję, że do wieczora serwer będzie ON, a jeśli nie wieczorem to jutro ;d

Opublikowano

Takaś mądra to sp.....na xenoxa ,pawelek dostal cegla w glowe i 1-5 i 6/7 bon po 200 szt. za 0 yang , zero lagow ,a jaki tam jest minus?

Tu atak w 3 dni ogarna a tam to po pare tygodni sie czeka ....i ataki co chwile....

Opublikowano

Serwer        
Przepraszamy za problemy ale serwer jest dziwny dziwnie chodzi maszyna jak by ktos atakowal.
Chyba musimy przeniesc serwer na ovh Ale z czegos musimy placic.
Wiec jak bedzie juz on prosze o kupywanie smoczych monet jest to nie przymusowe.

Gra na naszym serwerze jest darmowa Nikt nie zmusza Cie do korzystanie z ItemShop-u Pieniadze,
ktore ofiarowaliscie na serwer i w zamian otrzymaliscie 
Monety nie zostana zwrółcone w przypadku zamkniecia serwera lub innych problemow tj.
wlam do bazy danych i usuniecie waszego konta badz innych problemow. 

Data: Sr 13 Lipca 2011r.     |     Autor: [GA]NevoS

Ehh...Czyli nici z gry, a było tak fajnie :/

Sorry, że zachęciłem tyle osób. Myśleliście, ze serwer godny uwagi,a tutaj coś takiego. Jeszcze raz Sorry.

Opublikowano

daj swoj nick jaki bedziesz miala i napisze do ciebie jak beda cie bili to zawsze pomoge .

Idioci nie pozwalaja wrzucic JPG .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...