Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NevoS[PL][Dedyk]

Lover46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Intel Core 2 Duo 5.0 Ghz

ram.png

5GB

net.png

10Mb/s

linki.png

web.png

nevos.bo.pl

reg.png

nevos.bo.pl

klient.png

http://www.multiupload.com/37JEYCQC7Z

rank.png

nevos.bo.pl

is.png

nevos.bo.pl

status.png

Na stronie

pl.png

http://www.multiupload.com/VC9SN6VRSZ

skan.png

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=88c3e138eaa54d68dd7c6a97ba848bfa3fcf0a433342aefc87f010710fc20a05-1308491363

info.png

npc.png

npcsw.jpg

start.png

0702195330.jpg

ulepszacze.png

Tak, tylko na epiki (perły,broszki,yangi)

exp.png

999%

drop.png

999%

yang.png

999%

Zamknieta.png

kontakt.png

Gadu-Gadu: 12301638

team.png

[GA]NevoS

Nerkus

Apple

autor.png

Na start jest 70lvl, dostajemy także na start eq od 66lvl oraz 100kk.

Kilka dodatkowych informacji:

1. EXP:

1.1. Od 70lvl expimy do 85lvl w RED LESIE

1.2. Od 85lvl do 100lvl expimy w AV1

1.3. Od 100lvl do 127lvl expimy na Zoombie (bonujemy EQ na min. 45k HP)

2. ZARABIANIE KASY:

2.1. Expimy na Zoombie (kasa leci po 1kk/2kk)

2.2 Tworzymy nowe postacie i przekładamy kasę (Robisz sklep na swoim koncie, wystawiasz coś za 100kk i kupujesz 2 postacią)

3. ULEPSZACZE:

3.1. Jest 100% na ulepszenie.

3.2. Sura jest w M1, a jak go nie będzie to znajdziecie go przed AV1.

3.3. Gdy ulepszysz Item do stopnia gdy wyskoczy Ci żółć NIE ULEPSZAJ, bo ZWALI Ci item.!

4. Skille oraz ranga z pierścienia na start.

5. U Seon-Hae (pomiędzy kowalem a handlarką) można się teleportować tylko do AV1 (reszta jest zbugowana, zabiera kasę)

stopka.png

Liczę na + ;d

Opublikowano

Tak. Możliwość jest 15% lub 10%.

@Edit

Można wiedzieć za co te - ? Zrobiłem prezentację serwera, ponieważ nie było jej na forum. Miałem taką chęć dodania tego akurat właśnie na to forum, a wy za takie coś minusujecie, nie no spoko.

Opublikowano

Lagi że ja piernicze biję metka dopiero po kilku sekundach pokazuje ile mu życia odebrało i jakie hity dostał a expić też nie idzie na razie mam nadzieje że wieczorem zmniejszą się lagi

Na serwerach: ShadowDeath

Gildia: MemontoMori

Profka: Sura BM

Zbieram Plus +

Opublikowano

Lagi są, ponieważ dużo ludu grało. Ja mam lagi, ale nie takie jak Wy. Wy musicie mieć słabego neta. Co do serwa, to serwer 10/10. Mam tam 109 Mental, Eq all Epickie ( tarcze dorabiam ) gram w Jinno, Nick: DevilMental, jak coś chcecie ( pomoc, exp albo coś) to pisać na Szept.

@Edit

Do tych, którzy dają minusy ot tak :

Nie zagrałeś? Nie dawaj -. Najpierw zobacz, czy serwer fajny, a potem dawaj +/-. Widocznie Ci, którzy dają te - to jakieś NEO KID...

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

DevilMental, Shau, Lover, DaVidDeV, BuffLover

Pozdro all i zapraszam do gildii TeQu all 210lvl+, zbroja 190+, broń 180+.

Opublikowano

To nie jest jego serwer, on tylko go Reklamuje.

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

Opublikowano

V2 nie jest zbugowane, ale w red lesie szybciej exp leci. Polecam najpierw kupić P. Expa u handlarki za 0 yang i grać Woj Mental albo Sura WP.

Opublikowano

Z tego co na forach pisze, to Dedyk.

Opublikowano

Witam.

Server nie jest mój.

Polecam red las, ponieważ tak najszybciej nabija się lvl.

Server jest serwerem DEDYKOWANYM, lecz ma słaby sprzęt.

Od teraz nie interesuje mnie reputacja, jeśli wy "-" dajecie za to, że ktoś reklamuje wam serwer.

Pozdrawiam.

P.S. Mam tam 109lvl, expiłem ok. 3dni, ponieważ większość czasu spędziłem w m1 oglądając co się tam dzieje.

Opublikowano

Tak, serwer ON. Może Ci się długo ładować, ale to przez to, że serwer stoi na słabym DEDYKU oraz słabe łącze jest : /

Opublikowano

Zapraszam na serwa , gram od wczoraj i wale po 50 k bez kryta skilem , ma 92 lv po prawie wogole nie expilem , Serwer pomimo lagow Jest suuuper !!

Opublikowano

Panowie chciałbym zagrać na tym serwerze i prosiłbym o jakąś recenzję, która może mnie do tego serwera przekonać, bądź na odwrót.

Dziwki & KOKS !

Opublikowano

No niestety, serwer jest postawiony na słabym sprzęcie.

@Topic

Dziś mają zostać dodane nowe zbroje obraz bronie z teog tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/385083-dowlanddlpl-zbroje-i-bronie/

@Edit

Dla osób, które nie czytają wszystkich postów:

Ja tylko ten serwer reklamuję!

Opublikowano

Spoko, szkoda że HA nie wykupi dedyka chodźby na miesiąc :/ kase na pewno ma z IS, więc szkoda... bo na prawdę najlepszy 4fun na jakim grałem, a tu takie lagi, że nawet poty dającej 100% PŻ nie zdążę użyć... :/

Opublikowano

Microlab gdybyś czytał Od Autora, to byś wcześniej wiedział jak zarabiać kasę. Serwer będzie ON prawdopodobnie jutro około południa, ponieważ są dodawane nowe bronie, zbroje. Jak znajdę, to jutro podam link do tych nowych broni i zbroi jak to wygląda.

@Edit

Lagi są, bo serwer postawiony na małym łączu i dużo ludzi nie pociągnie.

@Edit2

Znalazłem ten link:

http://www.mpcforum.pl/topic/385083-dowlanddlpl-zbroje-i-bronie/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...