Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaty pobieraczek.pl problem

eXu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oni wyłudzają tylko pieniądze i wysyłają groźby przez e-mail. Nie zapłacisz to parę miesięcy będą wysyłali mejle i dadzą sobie spokój

syg2i.jpg

Opublikowano

Ile moich znajomych to miało na moim ip i co ??? Ha jak zwykłe gówno .OLEWAJ .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nieee... To jest shit... Nic z tym nie rób... Czytałem wiele tekstów od tych co się tez wpakowali i to jest shit, Oni nic z tym tak na prawde nie zrobią ... ;p

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

JESTEM PEWIEN ZE NIE MUSISZ MOJA SIOSTRA MIALA DOKLADNIE TO SAMO ALE 98 ZŁ CHYBA OD CZASU KEIDY PRZYSZEDL JEJ TEN EMAIL MINELO 13 MIESIECY I DALEJ NIC NIE MARTW SIE DO SADU NIKT CIE NEI POZWIE TEN PORTAL NALEZY OBECNIE DO 17 LATKA WIEC DO SONDU TYM BARDZIEJ NEI PÓJDZIE BO SIE BOI . TEMAT DO ZAMKNIECIA

@EDIT SORY ZE DUZYMI LITERAMI PISZE ALE COS Z KALWKA MAM

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Beka. Chuja ci zrobią, mi od 3 miesięcy pierdolą, że mam im zapłacić.

Jak na razie się do tego nie palę. Było w UWAGA, że oni żadnej sprawy jeszcze nie wytoczyli.

Jedna przeciwko nim była, więc ich olej.

g0Tef.jpg

Opublikowano

TOPIC

kiedyś miałem to samo i mówięci olej to tak jak ja. Ta firma działa na zastraszaniu i jedyna kasa jaką mają to z rzekomych "opłat". Wiedz że nie wytoczyli oni jak dotąd ani jednego procesu przeciwko jakiemukolwiek klientowi. Nie martw się, zostaw to.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie podpisałeś z nimi fizycznej umowy, w związku z tym nie mają prawa żądać od Ciebie ani złotówki.

Dziękuje dobranoc.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...