Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauka Le Parkour

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up@

Dzięki za filmik obejrzałem go i wiele się tam dowiedziałem ;] A mam już dwa ostanie pytania bo już was zamęczam... chodzi mi o ćwiczenia na kazdą partię ciała bardzo prosiłbym ,aby mógłby mi ktoś napisać jakie ćwiczenia robić ,aby być w pełni rozgrzany i sprawny w robieniu tricków.A drugie pytanie jak się odżywiać? Wiem ,że trzeba spożywać dużo białek oraz węglowodanów?Może mógłby mi ktoś napisać co spożywać?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

1 Trenuj nogi i ręce a na inne możesz poświęcaćmniej czasu.

2 Opanuj dobrze zwyczajna wspinaczke naprawde ci to pomoze

3 rozciagniecie, zwinnosc i przydalby sie duzy wzrost (ok 1,85)

4 stopniowo pokonuj strach przed kolejnymi akrobacjami

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

up@

No dobra dzięki ,ale mi chodzi jakie treningi siłowe wykonywać? Zna ktoś stronę jakie ćwiczenia siłowe wykonywac?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

up@

Co do tego linka to nic się tam ciekawego niedowiedziałem.Mam pytanie jeszcze od kilku dni trenuje Le parkour i od kilku dni jak zacząłem trenować boli mnie kręgosłup oraz tułów.Wie ktoś jak jak pozbyć się bólu?

Opublikowano

Rozciągnać się to wiem tułów mnie bolał bo miałem zakwasy i już mnei nie boli ;] Lecz kręgosłup boli jak ch** może jakieś maście czy cuś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...