Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[16x, 32x, 64x, 128x, 256x][LB Photo Realism][1.7.3]

wnS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajne teksturki mam x128 już od dawna, ale <lol> od kiedy jest x16 i x32 przecież to już nie jest Photo Realism xD

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

x16 jest głupie, pobiorę sobie jeszcze raz x128 bo mam wersję na 1.7, a nie 1.7.3

zakaz umieszczania linku do zewnętrznego forum, ponowne wstawienie = ban

Opublikowano

--

Do usunięcia.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Jesli chcecie grać na 256 to polecam ta karte graficzna hd4850 ...

Ja mam sprzet athlon II x2 3.0ghz

Ram 2gb

Graf hd 4850 1gb

nawet 512 chodzi ale inne texty

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mój sprzęt na pewno wystarczy na odpalenie tych texstur 256 , ale niechce mi sie świat załadować . I tak na każdym texsture packu . Żaden błąd mi się nawet nie wyświetla , tylko się wyłącza .

Edit: Już działa wszystko . Bardzo mi się podobają texsturki , dzięki za wstawke .

graVeRn.png
Opublikowano

mi dziala na laptopie

Intel Core 2 Duo 2.0ghz

Geforce 9600M GS 512MB

3GB Ramu

fakt scina sie jak jest duzo dodatkow wgrane a tak bez dodatkow to mozna sokojnie grac

Opublikowano

do tych co nie widza jak dac wiecej ramu na Jave Win7

panel sterowania > search Java > zakladka Java > Viev i w runtime parameters piszecie -Xmx i bez spacji ilosc ramu czyli np. -Xmx1G wtedy OK apply i gotowe

tylko nie wiem czy restartu nie trzeba ;)

do tych co nie widza jak dac wiecej ramu na Jave Win7

panel sterowania > serach Java > zakladka Java > Viev i w runtime parameters piszecie -Xmx i bez spacji ilosc ramu czyli np. -Xmx1G wtedy OK apply i gotowe

tylko nie wiem czy restartu nie trzeba ;)

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Opublikowano

Jak poradzić sobie z out of memory

Kopiujemy do notatnika:

javaw -Xmx2048m -

Xms1024m -jar "ścieżka

dostępu do

Minecraft.exe"

W miejsce -Xmx2048m

wpisujemy pamięć w MB (nie

należy przesadzić )

w miejsce -

Xms1024m połowę wcześniej

wpisanej wartości (liczba

całkowita!!!) ścieżka dostępu to

np:

C: \Users\ nazwa\ Desktop

\Minecraft .exe jeżeli mamy minecrafta na pulpicie (luncher). Zapisujemy plik z rozszerzeniem .bat

Jak poradzić sobie z out of memory

Kopiujemy do notatnika:

javaw -Xmx2048m -

Xms1024m -jar "ścieżka

dostępu do

Minecraft.exe"

W miejsce -Xmx2048m

wpisujemy pamięć w MB (nie

należy przesadzić )

w miejsce -

Xms1024m połowę wcześniej

wpisanej wartości (liczba

całkowita!!!) ścieżka dostępu to

np:

C: \Users\ nazwa\ Desktop

\Minecraft .exe jeżeli mamy minecrafta na pulpicie (luncher). Zapisujemy plik z rozszerzeniem .bat i uruchamiamy minecrafta przez niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...