Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAKACJE ! :P

xLolux

WAKACYJKI !! :**  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Yyyy? ... Lubisz je?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram od 8:30 do 22:30 a potem ide grać , i tak co dzień :)xD

Chyba spac HEHE

Kto nie lubi wakacji ? Temat troche dziwny bo kazdy lubi wakacje i kazdy lubi sie porządnie wyspać

GaimdKk.jpg

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siłownia, imprezy, picie, jaranie jointów, ruchanie dziewczynek, rozboje, nakurwianie cweli w pizde , i oczywiście komputer i długie spanie :D

Hardstyle

Opublikowano

Ja to ogólnie w wakacje mam wir narkotykowy i testuje nowe dragi, w tym roku testowałem benzydamine i gałke muszkatałową, do następnych wakacji pewnie będą nowe i wypróbuje ,

hejtom - wypierdalać.

63989389769756300986.png

Gość Wypizgaż25
Opublikowano

Ja to ogólnie w wakacje mam wir narkotykowy i testuje nowe dragi, w tym roku testowałem benzydamine i gałke muszkatałową, do następnych wakacji pewnie będą nowe i wypróbuje ,

hejtom - wypierdalać.

majeranek, pieprz, zioła lecznicze ?

Opublikowano

Chodze na treningi w kosza, na siłkę potem z kumplem idę się spotkać i po 22 nakurwianie na kompie.

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

hmm piwo/zioło, siłownia, laski, jazda na crossie (przygotowania do zawodów) mtb, dsk, znajomi i obowiązki no i w chuj długo śpie xD

Combat 18.

Opublikowano

U mnie rutyna ... od rana zwykle do wieczora na dwór , a później na kompie [no... od czasu do czasu na basen ]

ntmpc.png
Opublikowano

Te wakacje jakoś niezbyt ciekawe były... jasne, że kocham wakacje ale już nie mogę się doczekać szkoły... chociaż będę miał zajęcie, spotkam się ze znajomymi :) Ale jedno muszę napisać - w te wakacje byłem na najzajebistszym obozie nad morzem. Najzajebistszym. <3

Opublikowano

Nie lubię takich wakacji, ponieważ większość Polskich dzieci to nałogowi gracze w tibie/metina i inne smiecie.

Potem dziwią się, że są niepełnosprawni i ślepi.

Aż żal patrzeć.

Niestety coraz mniej jest dzieci co to rozumiem.

#top

Ogólnie lubię je, ale...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...