Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAKACJE ! :P

xLolux

WAKACYJKI !! :**  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Yyyy? ... Lubisz je?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kocham wakację, ale nie ma co robić, bo prawie cały czas pada, a jak akurat się uda, że nie pada to zasuwam na basen lub nad jezioro.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OMG! czy wy jesteście jacyś upośledzeni? niedorozwinięci czy co?.... w tym temacie jest chyba 6-7 postów typu :"nic nie robie bo pada deszcz"! no japierdole.. czy deszcz to są opady radioaktywne? ja mam wyjebane czy pada deszcz śnieg czy co innego.. nakurwiam salta cały czas.. a tak poważnie nie graliście w noge nigdy w deszczu? heehh ja to chyba więcej razy niż na słońcu ^^ wy pewnie wszyscy z miasta... u nas na wsi to huj to kogo obchodzi jaka pogoda mają być wszyscy na dworze i huj! u nas niema maniaków komputerowych bo nie pozwalamy na to sobie... i to mi sie podoba :)

@top

teraz to większość czasu na polu.. żniwa (kocham to!) , football, siedzenie w parku z koleżankami/kumplami.., od czasu do czasu jakaś libacja... i tak dzionek mija ^^

Za duza ta ninja

Opublikowano

Od kąd wróciłem z obozu to wstaje, biorę prysznic, jem śniadanko, włączam muzykę i pizgam ciut (c-walk), po obiedzie korzystam z tego, że do Orlika mam ok. 75m i idę porzucać do kosza i tak zlatuje do kolacji, po kolacji idę do parku się powłóczyć, czasem TV obejrzę, gram na gitarze, różnie... Ale ogółem najlepszy jest spontan, a nie jakaś zaplanowana monotonia ^^

refy RMCF

Opublikowano

Ja pracuje... 2 tygodnie = 1200. ;)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Jeżdżę na rybki :)

Na zawody :)

Gram w;

Siatkę,badmintona,kosza,pingponga i w piłkę nożną :)

A najlepsze jest to że na własnym podwórku z sąsiadami :)

Opublikowano

Gram na komputerze, w piłkę nożną, koszykówkę, umawiam się z kolegami na wspólnie jeżdżenie na rowerze lub na wspólne granie/....

Opublikowano

Rodzice niektórych użytkowników powinny mieć dostęp do treści postów swoich dzieci ... taki wniosek mały po przeczytaniu tej kuchennej łaciny.

Co robię ? Ciesze się wakacjami (pozdrowienia dla kampanii wrześniowych ! jesteśmy z Wami ludzie).

Co będę robił ? Będę sprzątał mieszkania u Angoli.

... btw. kogo to obchodzi co będę robił?

Nie bluzgać mi tylko tutaj za bardzo.

f.png

Opublikowano

bawię się ;) Jednak są dni lepsze i gorsze ^^ W moim przypadku pół na pół albo i więcej gorszych, ale jak już jest ten lepszy to nadrabiam .

PS: Pzdr dla noł lajfów którzy srają przed kompem bo grają w metina.

sygnanu.jpg

Opublikowano

Trenuję po kilka godzin Le Parkour, a w wolny czas robię wypad na jakieś imprezy z kumplami,gram w nogę, a wieczorem po całym zmęczonym dniu napije się zimnego browca.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Albo mi się zdaję albo jestem jedyną osobą która nie pije , nie pali , nie ćpa w wakacje <_<

Co robić w wakacje ? To proste - odsypiać bo kiedyś się skończą i będzie trzeba zapierdzielać do szkoły / na studia .

Polecam wszystkim aktywne spędzanie czasu w wakacje bo siedzenie przed kompem cały dzień to tylko strata czasu .

Ja mam 100 metrów od domu jeziorko . Dookoła lasy+ rower <3 ... W domku mała siłownia + grono znajomych .. więc czego chcieć więcej ? :rolleyes:

Pozdrawiam <3

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Taaa lubie.

Ale gorsze że brat wkurwia równe 2 miechy ;X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...