Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EVENT] Letnie igrzyska 2011!

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak słyszałem o tym ale tylko obijało mi się po uszach o tym błędzie ale niewiem o co chodzi z tym błędem że niema ich w tych słonecznych skrzynkach ??

a i na int14 skrzynki były do 2czy 3 nocy a na pl2 do 19 wieczorem zal trochę

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Uczeń
Opublikowano

Jeśli nie pojawią się dzisiaj to pojawią się jutro po północy lub po porannym restarcie ;) Pozdrawiam.

Uczeń
Opublikowano

Mam takową moc .. ogólnie to czytajcie też normalne forum tam modzi odpowiadają na Wasze pytania. Tylko nie róbcie po 25 takich samych tematów. ;)

Opublikowano

Mam takową moc .. ogólnie to czytajcie też normalne forum tam modzi odpowiadają na Wasze pytania. Tylko nie róbcie po 25 takich samych tematów. ;)

Tak tak...

Opublikowano

Modzi ciągle pieprzą o tym, żeby nie zakładać tylu tematów, bo i tak nikt nic nie wie. Albo że naprawiają rakiety, których nie dopisywało.

@

http://de.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?p=9661905#post9661905

Opublikowano

Sory że pytam oraz odswierzam ale igrzyska trwaja wiec mam pytan kilka kiedy były i kiedy znow beda skrzyneczki ? o co chodzi ze zbieraniem rudy dostał ktoś juz za to cos niby "wypasionego" ? No i ostatnie pytanie jakie misje mozna znow przejsc ? :P O misje pytam bo gram na hiszpanskim serwie a tam nie ogarniam tych misji :P

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...