Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EVENT] Letnie igrzyska 2011!

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiecie do kiedy będzie ta ruda?:P Chce mi się pograć, ale szkoda będzie zmarnować taką okazję na uri jeżeli zachce mi się tylko grać, a jutro już tego nie będzie:\

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

e te boxy juz sa czy nie? bo nie ogarniam xD a czy na biobocie 2.0.1 moge zbierac te boxy?

2.0.1 nie zbiera, najnowsza wersja 2.1.3 zbiera :)

Biobot 2.1.3

trzeba się najpierw zarejstrować, jest to oficjalna strona biobota więc nie daję skana :)

enjoy :D

Opublikowano

dokładnie mi 30 speedów włożonych i około 9 k ur na godzinke :) na farcie oczywiscie tak to po 7 8 k a energi leci w chui.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

No właśnie, nie tylko ty byś chciał. A jak czegoś chcą gracze, to nie jest dobre dla BP. Dlatego skrzynki były przez jeden dzień.

Uczeń
Opublikowano

Zrozumcie, że boxy zostały wyłączone na czas naprawy rakietek PLT-3030... Tak to wszyscy na forum płakali, że nie wlicza rakiet a teraz, że BP zły...

Dzisiaj będą boxy

Opublikowano

Zrozumcie, że boxy zostały wyłączone na czas naprawy rakietek PLT-3030... Tak to wszyscy na forum płakali, że nie wlicza rakiet a teraz, że BP zły...

Dzisiaj będą boxy

Skąd wiesz ?

...

Opublikowano

supportu powiadasz ? Ciekawe o jakich rzeczach już powiedziałeś BP <_< (chyba że jesteś z supportu ale postanowiłeś olać BP i sam cheatowac w takim razie sorry :P )

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...