Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Serwer Metin2.sea

MrConsigo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc dzisiaj przeglądałem forum Metin2 PL i zauważyłem info o nowym serwerze (??)nie wiem czy to prawda ale zapowiada się bardzo dobrze i co najważniejsze dla wszystkich.Jak na razie są testy closed beta.Jak znajdę stronke serwera to dam linka.Prosze o opinie na temat serwera.

PS.Jest to serwer globalny (ŚWIATOWY).

link do wiecej info. http://board.metin2.pl/index.php?page=Thre...449#post2918449

Opublikowano

Ja już wole nie grać jak nie będzie z 20ch do wybrania to będzie żal

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano

A mi to pasuje i może powstac taki serwer i z chęcią wbije na niego.....I w końcu nie będzie banów dla polaków.....

Opublikowano

Po

1.Nigdzie nie pisałem że to jest priv serwer

Po

2.Globalny i Światowy to jest to samo (napisałem dla tych którzy nie kapują)

Opublikowano

Jeśli będzie to supcio bo xD :

-Wyjątkowe elementy gry niedostępne w innych państwach np nowe mapy oraz bronie.

-W pierwszym miesiącu event 100% i 2krotnie event 200% więcej exp.

-Każda książka umiejętności będzie pomyślnie przeczytana(do g potrzeba 55 książek), a można je czytać co 12h.

-Możliwość rozwijanie umiejętności tworzenia przedmiotów(im większy poziom tym tańsze ulepszenie o kowala).

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

5mld ludzi w metku ??xD Człowieku na świecie żyje 6mld ludzi i na pewno te 5mld nie będzie grało w metka co najwyżej to 2-3mld

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

bambos i mrconsigo porabalo was? 5 mld albo 2-3 mld ludzie bedzie w to grac? co wy myslicie ze pol swiata w to gra czy co? nawet jak by to nie byly miliardy tylko miliony to i tak duuuuzo przesadzacie

Opublikowano

Niema nawet takiego sprzetu ktory moglby utrzymac 2-3mld graczy...max to 10-20 tys

2u6igkp.png

Trzeba Tam Być Żeby Poczuć Tą Atmosfere :-)

Gdzie Najlepsi Kibice W Polsce Są?...To Jest Na To Dowód:

Opublikowano

Ja to info podawałem już dawno temu, z tym że moje było bardziej rozbudowane. Tylko ktoś je wypieprzył...

reklama RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...