Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMOCRAFT.PL [DEDYK] [RP-PVP] [24/7]

Thor-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WTF? Co to ma być?! Dramatyczny pościg Policji wodnej za obrońcami Krzyża?!?! Najpierw oskarżasz mnie o FLYhack a później wstawiasz jako dowód jakiś Dramatyczny pościg Policji wodnej za obrońcami Krzyża.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi.

Przylapalem Ciebie i drugiego randoma na lataniu.

Ostrzeglem Was. Ty przestales, On nie i za to dostal bana.

Nastepnym razem nie swiruj na serwerach gdzie uzywanie Fly Hacka etc jest zabronione.

Pozniej pozostaje Ci tylko plakac na forach jaki jestes nieszczesliwy.

Myslisz ze sobie wymyslilem ze akurat Ty uzywales hacka? Mam ciekawsze rzeczy do roboty.

Pozd. i nie oszukuj wiecej Kamil108 czy cos takiego.

1314207662044.gif
Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi.

Przylapalem Ciebie i drugiego randoma na lataniu.

Ostrzeglem Was. Ty przestales, On nie i za to dostal bana.

Nastepnym razem nie swiruj na serwerach gdzie uzywanie Fly Hacka etc jest zabronione.

Pozniej pozostaje Ci tylko plakac na forach jaki jestes nieszczesliwy.

Myslisz ze sobie wymyslilem ze akurat Ty uzywales hacka? Mam ciekawsze rzeczy do roboty.

Pozd. i nie oszukuj wiecej Kamil108 czy cos takiego.

Ja jestem Flarion! Nie Kamil108!! Jak nie wież do końca to nie mów!

Opublikowano

Jak ja mam nick na forum na mpc Adnin, a na forum MC smola1916, a w grze Flarion, to co niby używałem FLYhacka, że używam 3 nicków??

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, ale admini olewają totalnie forum ;/ Skasowali zabezpieczenia z wszystkich skrzyń, i nooby myśleli, że będą fajni jak ukradną rzeczy.

Opublikowano

Serwera osobiście nie polecam i podtwierdzam to że admin szczególnie 1 potrafi cię przenieść bez żadnego uprzedzenia (po prostu budujesz coś albo co innego porabiasz to buch jesteś gdzie indziej i albo się spalisz albo wybuchniesz) i zabije przez co tracisz all itemki co masz w eq czyli wszystko na co pracowałeś to stracisz więc ja już sobie dałem spokój z tym serwerm szkoda moich nerwów i innych.

Opublikowano

Adnin (w grze Flarion znany rowniez jako Smola1916) stary cheater znany na wielu serwerach (FLYhack), aktualnie rozdaje diamentowe EQ na spwanie. Zapraszamy.

1314207662044.gif
Opublikowano

Ta jasne że mam dużo setów z diamentów (bo kupuje bardzo dużo diamentów) to co? I w ogóle rozdaje sety jak kogoś zabije i wylecą sety uszkodzone a nowe nie śmigane to sprzedaje po 1500 NIE MAM ŻADNYCH HACKÓW więc się odwal ode mnie, teraz zepsuje itemki będę wywalał do lawy i nie będę dawał nowym graczom, czyli odejdą po dniu bo będą ich zabijali, a dzięki tym setami będą mogli z nimi zawalczyć!

@Edit:

@UP Chyba nie, nie jestem pewny.

Opublikowano

brezniew Jak mi dasz dowód że używam jakiegoś hacka to jesteś PRO (nie mówię o świadkach tylko o SS'ach). Nie polecam tego serwera, ponieważ admini nie zwracają uwagi na naruszenie zasad na forum tylko to olewają. Jak mają admina to myślą że mogą wszystko (za parę dni zrobię konkurs na 20 setów z diamentu + 20+k kasy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...