Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMOCRAFT.PL [DEDYK] [RP-PVP] [24/7]

Thor-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ONLINE - Serwer jako pierwszy w PL wspiera Bukkit Contribution Plugin, niedługo więcej info na stronie serwera.

Opublikowano

Serwer fajny, ale przez Admina jest głupio, zabiłem typka w Lasie, on powiedział "pożałujesz" i po czasie przychodzi Admin/Mod (sam nie wiem, bo nie wiem kto to admin'em/mod'em) i do niego strzelił jeden raz piorunem (chyba na żarty), a do mnie z 2 razy bo uciekłem do terenu bezpiecznego.

Opublikowano

Serwer fajny, ale przez Admina jest głupio, zabiłem typka w Lasie, on powiedział "pożałujesz" i po czasie przychodzi Admin/Mod (sam nie wiem, bo nie wiem kto to admin'em/mod'em) i do niego strzelił jeden raz piorunem (chyba na żarty), a do mnie z 2 razy bo uciekłem do terenu bezpiecznego.

Uzywaliscie FLYHacka, on dostal bana Ty piorunem

1314207662044.gif
Opublikowano

Uzywaliscie FLYHacka, on dostal bana Ty piorunem

?! Nie używałem żadnego FLYHacka?! Nic nie zrobiłem i już mnie oskarżają.

Opublikowano

Czy ktoś może odpowiedzieć dlaczego mnie oskarżacie o FLYhacka?! Ja nie używam hacki'ów! Gram fair play, i w ogóle podaj tamtych dwóch typów nicki.

Opublikowano

Brezniew, oskarża mnie że używam FLYhacka, chce podkreślić że gram fair play, i w ogóle nie ma ani jednego dowodu.

Opublikowano

Brezniew, oskarża mnie że używam FLYhacka, chce podkreślić że gram fair play, i w ogóle nie ma ani jednego dowodu.

A kto to brezniew ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...