Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do Pursuit Loadera !

mikollek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2xUp

Szczegoły na minimalnie ustaw, grafike na 800x600, wyłącz w grze synchronizację pionową. Uruchom bota jako administrator jeżeli masz Viste / 7 :)

Opublikowano

Mi to nie działa mam ustawione na najniższe i 800x600 robię tak jak napisałeś i nic się nie dzieje.

@Edit Działa ale mam problem, czemu mi się auto psuje jak stoi w miejscu ? czy jest jakiś sposób żeby temu zapobiec ?

Opublikowano

@Up

Po prostu tak jest.. sam do końca nie wiem od czego to zależy. :)

Ale auto może sie psuć.. ono może byc na maxa zepsute i i tak bot Ci bedzie działał... Wystarczy potem naprawic i jest git... :-)

Opublikowano

Mi BOT nie działa. Włączam gre (bot juz był włączony wcześniej) naciskam na F3, F4 i mi się gra wyłącza. Mógłby mi ktoś coś na to poradzić, a najlepiej byłoby filmik nagrać. :P

Opublikowano

Dobra już wszystko działa. Mam jeszcze jedno pytanie. Grałem na tym hacku na koncie testowym. Na normalnym nie chce ryzykować więc się pytam: Bana się dostaje za tego hacka?

Opublikowano

@Up

Za każdy wspomagacz można dostać bana. Na szczęście bardzoo rzadko się to zdarza. Ja na tym bocie gram już od 3 tygodni i nic nie dostałem :)

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o to, że ktoś mnie zareportuje. Chodzi o to, że np. Ochrona gry da mi bana za próbe grania na nim.

Opublikowano

W NFS nie ma żadnego HackShielda ani nic w tym stylu :) Nie dostaniesz ;p Jedyna metoda to raportowanie.

2rc8k5i.png

Opublikowano

Bardzo dobry programik

korzystam z niego i jestem bardzo zadowolony.

dziękuję graczom którzy go napisali

Zarobki Po 10tyś na - 15 minut.

Nowe Części, szybkie dryfowanie po powerup'ach

Godne polecenia.

A teraz mały psikus zrobiony policji ;<

50012845111043254040.jpg

Więc bot jest bardzo dobry ;<

myślę iż będą robić jeszcze lepsze i darmowe ;D

Opublikowano

siema a jak wlacze f8 jak mam sprawdzic czy dziala bo w grze nic takiego nie widac, to jakos widze jak auto ucieka czy cos czy dopiero po 10 cyz 15 min jak auto ucieknie pokaze ?

Opublikowano
Uff ... . To dobrze bo wczoraj kupiłem sobie zaje*bistą fure i niechciał bym jej stracić

To włącz Tanka z trainera i się o zepsucie bać nie musisz.

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

powie mi ktos jak to widac jak dziala ? czy po tym poscigu wlacza mi sie to co up na zdjeciu ma czy jak bo niby wlączyłem liczy mi czas ale w grze stoi tam gdzie stał nic sie nie działo prosze o pomoc ;D

Opublikowano

Dlaczego mi tez nie dziala?! Zrobilem wszystko wedlug instrukcji i jak klikam F8 to nic sie nie dzieje? Prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

@2xUp

Napisałeś niezrozumiale.. nie wiem jak Ci odpowiedzieć...

@Up

Napewno wszystko zrobiłeś według instrukcji? Nie pominąłeś ktoregoś z punktów? Grafika ustawiona na 800x600, synchronizacja pionowa w grze wyłączona? Szczegóły ustawione na minimalnie?

Uruchamiasz bota jako administrator?

Opublikowano

Wszystko pięknie działa tylko mam jedno pytanko, a mianowicie:

Po każdym pościgu auto się psuje, co się stanie gdy dojdzie zera?

naruto2tl4.png

Opublikowano

Wszystko pięknie działa tylko mam jedno pytanko, a mianowicie:

Po każdym pościgu auto się psuje, co się stanie gdy dojdzie zera?

Auto pozostanie bez osiągów mianowicie auto będzie gorzej się prowadziło,wolniej jeździło itp. m.in jakby nie było zamontowanych części.

Poszła też jakaś plotka,że się traci auto to jest nie prawda celowo kilka aut nie naprawiałem i przez 2 dni i nic się nie stało.Pewnie ktoś tak rzucił takie hasło,że traci się auto to chyba mu się w rozumie wszystko traciło xD

Opublikowano

wie ktos jak zrobic tak zeby poscigi trwaly tyle jak na ss u pana up. U mnie trwa przewaznie 20 sec koszt zniszczen na poziomie 20 tys i po 300 repy i kasy. Da sie zrobic tak by poscigi trwaly duzej by za 1 wyscig zarabiac wiecej. Z gory thx

Opublikowano

Kiedyś był taki hack od Cryser co z zmieniał właśnie czas pościgu,ilość radiowozów(zniszczonych i tych co ścigają).Ale on już nie działa.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Powiem wam ludzie ze was nie rozumiem, uciekanie przed policją,oraz robienie wyścigów to przyjemnośc. Poco wam boty? Mowie do dzieci którzy nie umieją grać bez hacków,ale to żałosne.

Minusujcie mnie sobie dzieci,nie robi mi to.

ishidauryuubyarabai.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...