Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Esro FAQ] 1,37 Client, Bot, Loader

dywan1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo bym prosił o Reupload HolyBota na np Megaupload lub coś takiego poniewaz gdy ściagam z sendspace wyskakuje mi błąd że nie może odnleść pliku źródłowego :/.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do silków to jest błąd , jak ja kupowałem , to za 60zł dostałem 72k silków :)

PS nowy client bedzie dzisiaj :

EliteSRO will update today. Please make sure you have the new client v1.037 before it happens.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Client nie działa przy 99% sie przerwie sciaganie i du*a

no to chyba tylko Tobie. Mi się wszystko ściągnęło bez problemowo. Oczywiście mówie tylko o kliencie bo Bot to gówno! tzn może działa ale granie na botach rueopa przy takich ratach -.-'

Opublikowano

Skrót sro.exe ma wirusa nie ściągać tego gówna, wykryto mi PERFECT KEYLOGGER, ale grunt to NORTON 360 , zajął się tym . BAN DLA TYPA

Opublikowano

U mnie chodzi wszystko OK.... loop, atakowanie, buffowanie itd.

Tylko jest jeden problem... działa mi tylko na chińskich postaciach, a na euro w ogóle nie reaguje ;/

Da się w ogóle uruchomić euro przez tego bota ?

@DOWN

XP

Ale jednak euro działa... ale tylko na jednym koncie... na dwóch innych bot w ogóle nie działa ;/

Nie wiem o co chodzi...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ściągajcie tego syfu chyba że chcecie stracić konto , ten dywan podmienił skany . Czysty crack jest na elitepvpers

Opublikowano

jak wogole zrobic zeby bot wlaczyl clienta ? wlacza mi sie gameguard , pokazuje sie juz to okienko male na srodku pulpitu i znika , wywala z procesu i nic ;d

@ juz sobie poradziłem , wypas bocik ;d

Opublikowano

Robie dlvl oprocz keypresser jaki program bedzie mi potrzebny zeby postac dlvl sama "wstawala" bo nie chce mi sie siedziec pol dnia i klikac non stop jeden przycisk

Moze w holy bocie jest jakas opcja ktorej nie zauwazylem

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...