Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zakup Licencji do Kbot-a i Aktywacja

Włochu13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja zakladam tamkonto na jabber ladnie pieknie , tyle ze wpisuje w kbot cc , daje ok , i nie moge dac refresh :?

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Opublikowano

Ja myślałem że licencja może działać na wielu kontach. :angry:

No cóż po pół roku bocenia konto się sprzeda i będzie z tego zysk. xD Kasa beż żadnego robienia.Ja chcę wypróbować tego bota,zmieniłem Server JID,zarejestrowałem i wpisałem dane ID/PIN i przy ładowaniu stoi na "checking license",co jest nie tak?

Opublikowano

Sorki za pisanie posta jeden nad drugim,ale czy ktos teraz kupował tą licencję bo nie wiem czy kupować teraz kartę i bocić od razu czy odłożyć to na później?Tu kolega pisze że są prace nad Kbotem,mi trial nie działa ,nie wiem czemu :(

Pozostało mi tylko czekać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ej bo jak klikam Register to nic sie nieodpal odpala sie tylko User/pin WTF poradz bosie o co chodzi bo kupilem PSC za 20zl diler jest a tu niemoge id customera pomóż wimare szybko ;D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jeśli nie masz customera to się zaloguj na konto.. lub zmień poprawnie serwer JID i ponownie zaloguj się na stare konto jeśli takowe posiadasz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kto pomoze zakupic licencje do kbota .Dostalem id ale jak klikam refresh to pjawia sie komunikat Plase enter api key for antigate .com. O co tu chodzi. I jak mam dogadac sie z ruskiem bo ten link nie dziala i nie wiem jak mu podac kody psc . Pomoze ktos dokonczyc rejestracje tego bota bo nie wiem gdzie popelnilem bląd. ewentualnie jak ktos moze to podac gg to moze tak szybciej to zalatwie .

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...