Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Esro, SWsro, SJsro] HolyBot Crack

Adiko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po pierwsze nigdy nie mialem hacka w silkroad gdybys sie tyle czlowieku oexpil w zyciu co ja to bys sie zdzwil po co sie wypowiadasz na temat bota ! jak nie masz nic sensownego do powiedzenia

Opublikowano

Ja was sie kolejny raz pytam, A OD CZEGO TO FORUM JEST CO!??!

MPC - MULTI PLAYER CHEATS więc jak chcesz sobie pogadac z legitami to nie trafiłeś kolego.

sygnae.jpg

Opublikowano

Mam problem który został opisany tutaj kilka razy ale bez odpowiedzi.

Włączam bota, w prawym dolnym rogu wybieram Holy Bot v. .... i nic..zero rekacji. Ciągle gwiazdka w prawym dolnym rogu ale bot się nie włącza. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Ja mam nadal ten błąd z komunikatem "nie wysyłaj" można ominąc game guarda jakoś wiem Loader ale takowego działającego nie mogę znaleść do tego gdy włączam przez zwykłego game guarda mam tą informace iż hass benn alerted format itp nie działa więc ponawiam o tego Loadera jest coś? (szukam już po tym forum ale takowego nic nie znalazłem działającego) Pozdrawiam

Opublikowano

takie pytanie da rade zrobic jakos by bot bufowal sie i zmienial bron bo nie widze zadnej takiej opcji ?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

czego przy logowaniu tam gdzie pisze please login daje login i mi sie nie zalogowywuje i nie pisze succesfull tylko bot sie chowa dla czego tak

dodam ze proboje sie zalogowac na elite sro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Adiko jak chetnie sie podzielil botem, zrobionym przez kogos oczywiscie. Dziwne ze jak w cudowny sposob zmusil rusrobota do dzialania na esro to nic nie chcial powiedziec.

Opublikowano

Ja mam teraz problem ze bot mi nie atakuje mobow a mam zaznaczone skile jakimi ma bic a takze cordinates i mam poprawnie go skonfigurowanego radius mam na 50 w ogole nie zaznacza mobow nie wiem o co cho?

Opublikowano

@Up

Sprobuj wyczyscic liste buffow, uzyj return scrolla, upewnij sie ze nie masz ustawionego Level range i masz zaznaczone zeby uzywal Coordinates i radius

Opublikowano

nie pomaga;/ zadnych grab petow nie posiadam etc

ale gdy daje zeby automatycznie przydzielalo x i y w tym miesjcu co jestem to daje zle ale jak wpisuje sam to tez nie pomaga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...