Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Esro, SWsro, SJsro] HolyBot Crack

Adiko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko jak najbardziej ok. Uporał się ktoś z was już z tym skryptem tak aby bot sam latał w mieście i z powrotem wracał na spota? Jeśli tak byłbym wdzięczny za jakieś info.

Opublikowano

a ja mam pytanko czy mozna prosic o samego bota bo crack jest a bot do tego . Jakis link . Bede wdzieczny.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

@up jak wkleisz tego cracka do folderu z silkroad, włączysz to Ci się automatycznie włącza bot.

Ja mam natomiast problem, gdy wciskam Start Game w bocie, wyskakuje mi błąd:

08459113932623618336.jpg

SaintCandy.png
Opublikowano

To prawda. Auto loop na Esro jest zbugowany. Bot po zbuffowaniu się nie atakuje. Trzeba czekać aż jumalauta poprawi ten błąd.

sygnae.jpg

Opublikowano

za 1x gdy odpalilem bota do normalnie zrobil loopa tylko ze stanal w miejscu na koncu bo nie bylo scryptu. Zrobiłem scrypta i od tamtej pory tylko sie buffuje i i stoi na respawnie .

Opublikowano

mam pyrtanie gdy odpale bota na dole pokazuje mi sie gwiazda i mam do wybory holy bot i elite klikam holybot laduje mi sie cos ale nic nie wyskakuje

Opublikowano

To prawda. Auto loop na Esro jest zbugowany. Bot po zbuffowaniu się nie atakuje. Trzeba czekać aż jumalauta poprawi ten błąd.

Czytaj chociaż elitepvpers, jak chcesz tutaj odpowiadać. Jakbyś czytał to byś wiedział, że Jumalauta napisał coś podobnego do tego:

"Ja nic nie naprawie w tym bocie. Trzeba czekać, aż holy bot team naprawi wszystkie błędy."

Opublikowano

jezusie...nie.

myslalem ze nie znajdzie sie taki idiota i tego tu NIE wstawi.

no coz...zyczie bywa zaskakujace a polska jest coraz ...

Opublikowano

O co ci xcoom chodzi? Z tego co udało mi się zauważyć, to zawsze tylko narzekasz i wyzywasz wszystkich w koło. Pisząc Polska z małej litery według mnie to ty jesteś idiotą.

@topic

mi wszystko śmiga, buffowanie drugiej broni także

wszystko mi śmiga dobrze;)

loop tylko w Hotan

@xcoom

O co ci chodzi? Z tego co zauważyłem to narzekasz tylko na tym forum, jak się nie podoba to nikt ci nie karze tutaj przebywać.

Opublikowano

Gry robie wszystko tak jak jest tu po wyżej napisane w Temacie to wyskakuje mi taki bląd

asdffi.jpg

Uploaded with ImageShack.us

i tak samo mam jak zrobie ten drugi serwer

Jaka może byc przyczyna takiego błędu ?

Opublikowano

A jednak . Także serwer już długo nie pochodzi, a tu zrobi się spam, taki, że każdy będzie odpisywał pytaniem "dlaczego mi nie robi repota" ...

Opublikowano

to pomoze ktos? gdy klikam prawym na skrot na pasku i wybieram holybot to mi sie nic nie pakazuje, poradzi ktos jak zrobic aby dzialalo? z gory dziekuje

Opublikowano

gdy ja kliknąłem żeby sie zalogować na konto z tej strony holy okno sie po prostu wylacza o co chodzi?

badrr.jpg

Uploaded with ImageShack.us

po czym loguje sie i okno sie wyłącza (po kontynuuj otwiera sie okno bota),

Zainstalowałem NF 4.0

Opublikowano

wow, to jest chyba oczywiste? Bo ja włączałem ELITE ta wersje nie na swsro itd. Ale jak to pierwsze klikałem to też ten błąd co dałem zdjecie sie pokazywał >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...