Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak rozpi****ic karte graficzna ?

dεvil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... Mi szkoda każdego sprzętu co "chodzi", ale są ludzie jak ty... Zatkaj "dziurki" od wiatraków, żeby ci się przegrzał...

Ale będę się śmiał jak mama ci nie kupi nowego SPRZĘTU ! xD xD xD xD

Opublikowano

Mam lepszy sposób jakrozwalićkompa a jeszcze na tym zarobić:

1. Rozkręcasz komputer

2. Wyjmujesz jakąś drogą rzecz w kompie

3.Mówisz dla mamy, że komputer się zjebał i nie moge już w tibie expić bo mi orki ginął (WTF !?)

4.Matka kupuje ci nowego kompa

5.Sprzedajesz części co wyjąłeś na ************** smile.gif

Bardzo dobry sposób smile.gif

1375207970-U250359.png

Opublikowano

W SpeedFan-ie wyłącz wentylatory, i zawalaj w MineCrafta... Serio... On Ci rozwali kompa...

Minecraft ? On raczej za wiele nie zdziała.

Topic

Zrób tak jak Up pisze tylko jakąś grę z większymi wymaganiami

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Otwórz komputer i tam są takie złącza na płycie głównej lub karcie weź śrubokręt i pozrywaj pare tych złączy

A jeszcze lepiej ciesz się z tego komputera co masz bo rodzice nie uważają aby to było konieczne a Ty chcesz ich tylko naciągnąć jesteś taki cwany to nazbieraj sobie przynajmniej 1000zł i pozmieniaj podzespoły np na głupiej grze metin2 zarobiłem 1,5 tys i kupiłem sobie komputer ;)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

I takim sposobem chcesz nowy komputer?!

Gdybyś był moim synek kazał bym Ci zarobić na to w najgorszym wypadku za dobre sprawowanie, postępy w nauce, i inne duperele pomyślał bym nad kupieniem lepszego PC.

Nie rozwalaj komputera.

Idź go sprzedaj i idź do roboty aby kupić sobie coś lepszego.

Co do twojej wiedzy to mam średnią 4,1

Otwórz komputer i tam są takie złącza na płycie głównej lub karcie weź śrubokręt i pozrywaj pare tych złączy

A jeszcze lepiej ciesz się z tego komputera co masz bo rodzice nie uważają aby to było konieczne a Ty chcesz ich tylko naciągnąć jesteś taki cwany to nazbieraj sobie przynajmniej 1000zł i pozmieniaj podzespoły np na głupiej grze metin2 zarobiłem 1,5 tys i kupiłem sobie komputer ;)

Rodzice Też uważają ,że jest to konieczne. A Poza tym ten komputer ma 9 lat i 4 miechy. więc czas najwyższy kupić nowy...

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Najszybciej to podkręć procesor o 10% (powinno wystarczyć) odpal grę przy mamie i po 3 min sie przegrzeje ;D nie ma szans żeby wytrzymał.

Ps. nie wie czy nie przesadziłem z tym 10% nie pamiętam ile można było wie że jak jest procek 800 to do 900-950 max ;/ później się nie włączał.

Dzięki PiecuPL

Opublikowano

Kompa nie muszę już psuć . rozmawiałem z rodzicami i powiedzieli,że nowego kompa mi kupią za 2 tygodnie :)

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...