Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak rozpi****ic karte graficzna ?

dεvil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisac co musialbym zrobic na swoim slabym laptopie zeby sie karta zjebala i mama kupila nowy laptop ???? albo kompa xD

bo mam niewymienna karte :D

pisacccccc

Opublikowano

Siema , własnie też mam słabego kompa i nie wiem jak go rozwalić , Tato powiedział że jak sie ten zepsuje to mi kupią nowy . i musze go zepsuc :)

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

ale chodzi mi jak w srodku zepsuć . albo np coś zrobić ,że jak matka siądzie to po np 1 h sie komp zwali :)

Opublikowano

Nagrzać go czymś (suszarka do włosów?), zatkać folią miejsce w którym ucieka powietrze i włączyć jakąś grę co ma wymagania duże na very high. Godzinka i po laptopie ;)

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

wejdź w biosa i pod wyż Volty na porcesor spali się płyta główna , albo podłącz końcówkę kabla do ładowanie +do - i - do + spali sie też płyta główna :D

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Nasikaj, polej benzyną i podpal, włóż na noc do miski wody, rozkręć i zmasakruj siekierą, włóż do piekarnika, wyrzuć przez okno z 10 piętra na autostradę, słuchaj biebera na full, nie wyłączając odkręć klapkę i nalej wody, daj mi.

Opublikowano

Gdybym był na miejscu twoich rodziców i się o tym dowiedział to do końca życia kompa byś nie zobaczył.

Jak już jesteś kompletnie zdesperowany to podkręć grafę, procka na maxa ;d

EMPTY :C

Opublikowano

Możesz ustawić że sie za 30 min wylaczy akurat jak mam usiadzie i jak sie wylaczy to jak mama pojdzie gdzies to wyjac baterie i jakis papierek w miejscu stykania tych drucików włożyć i potem włożyć baterie (tak zeby nei laczyla ta bateria) i jak wroci i bedzie chciala cos tam pokombinowac (właczać itp.) to nei bedzie dzialac xD

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Zgwalc zasilacz :D

Zartuje.

Albo w Biosie zwieksz temp.

Albi podkrec proca//karte na maxa :D

btw.Po chuj rozpierdalac ??

Poczekaj chwile.

Nie na harta po sie skapna.

Opublikowano

Rozgrzej ją najlepiej suszarka.Wlacz gre ktora ci sie lekko scina :).I po 2 godzinach bedziesz mogl na niej sadzic jajka zjechalem tak 3 karty wszyskie redeony ;D

Opublikowano

Komp ma 9 lat i 4 miechy . oto jego parametry które znam

Procek

Amd jakiś tam 1,47 GHz

512 MB ram

Cały zawalony plikami

Ledwo co chodzi i matka tez mowi ze ma go dosc i kupi nowy

Opublikowano

wlacz jakas gre co masz na kompie cos co ma wysokie wymagania i do tego podgrzewaj czyms jak juz ktos wspomniał suszarka albo czyms innym

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Formatuj wszystkie partycje i już ... Powiesz że wirus czy coś, powiedz że instalacja systemu dużo kosztuje ;D

11hbhnt.png

Opublikowano

Życzę Ci serdecznie, żeby rodzice się dowiedzieli ;)

Żeby nie było Offtopu: Idź do pana miecia piętro niżej i poproś o siekiere

Wtf?!

Opublikowano

I takim sposobem chcesz nowy komputer?!

Gdybyś był moim synek kazał bym Ci zarobić na to w najgorszym wypadku za dobre sprawowanie, postępy w nauce, i inne duperele pomyślał bym nad kupieniem lepszego PC.

Nie rozwalaj komputera.

Idź go sprzedaj i idź do roboty aby kupić sobie coś lepszego.

w83od2.jpg

Opublikowano

Jak już nie masz nic lepszego do roboty to odczep wszystkie wiatraki w komputerze i graj w jakąś gierkę. Spalenizna gwarantowana.

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...