Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

leogod to zlodziej

666robo666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej ej jak mi konto ukradli pierwsza mysl mi wpadla do glowy ze to ty lecz nie wiedzialem ze napisales na forum ze shakowali ci tego dedyka

KTO BOTUJE TEN URKI NIE ŻAŁUJE

Opublikowano

gadanie w człona cię robi człowieku teraz pewno dopisał tą wiadomość każdy powód jest dobry tak sobie myśle dobry patent na zarabianie kasy :) zapomnij o tym chłopie pójdziesz na policje i co będziesz czekał rok na sprawe a konto jak je może odzyskasz to pewno bedzie all sprzedane mi nie jedno konto powineli bo się bawiłem w te dedyczki i nie płakałem z tego powodu

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

ej ej jak mi konto ukradli pierwsza mysl mi wpadla do glowy ze to ty lecz nie wiedzialem ze napisales na forum ze shakowali ci tego dedyka

Następnym razem zorientuj się w sprawie jak wygląda sytuacji bo dla mnie owa sprawa też nie jest przyjemna, oszczerstwa na forum jakoś mnie nie cieszą. To że musiałem się bawić w reinstalacje serwera też mnie nie cieszyło.

gadanie w człona cię robi człowieku teraz pewno dopisał tą wiadomość każdy powód jest dobry tak sobie myśle dobry patent na zarabianie kasy :) zapomnij o tym chłopie pójdziesz na policje i co będziesz czekał rok na sprawe a konto jak je może odzyskasz to pewno bedzie all sprzedane mi nie jedno konto powineli bo się bawiłem w te dedyczki i nie płakałem z tego powodu

nie mam powodu by dopisywać bo żadne konto nie jest mi potrzebne. jak to ująłeś dobry patent na zarabianie to także nie jest no chyba że to byłoby konto z top9 i można by je opchnąć za 1tys i w góre bo za 50-200zł moim zdaniem się nie opłaca

Opublikowano

tobie może nie bo jak masz mleko pod nosem to po co się meczyć za jakieś 50 200 zł ...

zresztą nie dziw się jak by tobie konto ukradli też byś się wkurzył mi nie jedno konto ukradli wiec wiem jak to jest ;/

Opublikowano

tobie może nie bo jak masz mleko pod nosem to po co się meczyć za jakieś 50 200 zł ...

zresztą nie dziw się jak by tobie konto ukradli też byś się wkurzył mi nie jedno konto ukradli wiec wiem jak to jest ;/

HEHE dobre, chciałbym mieć jeszcze mlek pod nosem, ah piękne czasy.

Mam jednak nadzieje że wiesz co to dokładnie znaczy bo twoje wypowiedzi w agresywnym tonie świadczą aczkolwiek iż to ty jesteś osobą jakże niedojrzałą próbującą pokazać swoją wielkość i dorosłość w sieci

To prawda jeżeli by mi konto skradli też bym się wkurzył - nigdzie nie powiedziałem że nie.

Opublikowano

hahaha ja chce pokazać swoją wielkość to ty piszesz 30 minut jedną wiadomość żeby było 0 błędów a ja mam wyrąbane tak szczerze jak pisze bo pisze szybko inaczej byś gadał jak by tobie konto ukradli ...

Opublikowano

i co niby zmyslam ze konto mi zajebali "HAHAHAHAHA" bardzo smieszne to mozna odzyskac swoj sid po przez podanie swojego jabbera i cutrome id z kbotcc bym podal jakiemus deweperowi kbota by mogl odzyskac moj sid

Opublikowano

Po pierwsze prowokuj support pytaniami o maila, czy konto jest z czymś powiązane z jakimś mailem, coś podobnego. Jeśli zdobędziesz, spróbuj po prostu napisać z lekką groźbą :P

Opublikowano

hahaha ja chce pokazać swoją wielkość to ty piszesz 30 minut jedną wiadomość żeby było 0 błędów a ja mam wyrąbane tak szczerze jak pisze bo pisze szybko inaczej byś gadał jak by tobie konto ukradli ...

nie każdy jest nolifem i odświeża co chwilę strone by odpisać po minucie

Opublikowano

nie każdy jest nolifem i odświeża co chwilę strone by odpisać po minucie

prawda ja nie mam tylko w glowie mpc robie duzo innych rzeczy na kompie a mpc sprawdzam co 1godzina albo co pół

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...