Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Spis Serwerów Dedykowanych

metin111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 554
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://hack-stars.ru/?p=973

Hasło do pliku: hack-stars.ru

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=3c64cb3969b2dd0a30cae8141f939ba3938517f054a0b455ba374ef4ea3fe580-1309762951

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

82.234.215.23@admin;admin
82.254.224.189@admin;admin
82.254.224.189@admin;admin 

z Francji;d dalej liczę na +:)

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

Czy puszczanie na dedyku jest bezpieczne ? Znaczy czy ktoś Ci nie wygradnie danych do konta na DO lub na KBotCC ? Czy mozna normalnie wejsc na dedyka odpalic kbota i sie niczym nie martwic ?

Opublikowano

Jeżeli założysz własne konto na dedyku i nie ustawisz do niego passów "1;1" albo "user;1" tylko np. "mistrzunio12;dwindu21bduwa" to nikt Ci się nie wbije i nie zdobędzie passów.

Opublikowano

195.117.191.239 ; test1; test1

195.117.191.239 ; ari; 12345

Informuje iż serwer został przejęty przez jakiegoś idiotę który po odłączał pulpity zdalne i najprawdopodobniej zechciał miec serwer na wlasność. wiec informuje tych którzy puscili bota zeby lepiej pasy pozmieniali itd bo huj wie na kogo trafiło. Ja ogarnę wieczorem serwer ale danych już nie udostępnie.

Opublikowano

89.24.134.128@administrator;admin

Sorry, że ostatnio tak mało :D

Zależy od kraju ja zaraz też coś wrzuce

195.222.65.72@test;test

Opublikowano

a jak sie zalogować wpisuje ip do tego połączenia i się połączyłem pokazał mi sie szary obraz i trzeba było się zalogować :D o więc wpisuje userl i hasło userl i nic tak jak by było chyba nie poprawne :D

Opublikowano

a jak sie zalogować wpisuje ip do tego połączenia i się połączyłem pokazał mi sie szary obraz i trzeba było się zalogować :D o więc wpisuje userl i hasło userl i nic tak jak by było chyba nie poprawne :D

to jest user1 a nie userL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...