Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawostki , różne scenki , wpadki , zagadki

Sk'a

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

Na początku zbierałem drewno aby zbudować chate. Nazbierałem jej 3x 64. Potem się dowiedziałem że z niej robi się deski xD. Miałem za dużo.

Opublikowano

Gdy zaczynałem grać zrobiłem sobie kopalnie i kopie kopie patrze a tu diament . Myślałem że wszystko da sie wykopać każdym kilofem ... To ten diament wykopałem drewnianym . :P I myślałem że mam buga żę nic mi nie wypadło ;F

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Ja kiedyś wgrałem sobie texturki HD. Ale mi się nie chciało ich patchować, bo i tak siedziałem w kopalniach... :) No i gdzieś tam się dokopałem (dosyć głęboko to było) i patrzę : DIAMENT ! WWEEEEE cool.gifcool.gif. Ale przed nim "Use te patcher noob". Słyszałem też w słuchawkach odgłos wody, to pomyślałem, że to woda przed diamentem i spróbowałem przepłynąć... Lawa ! :( Zawsze patchujcie texturki ... mellow.gif

Opublikowano

No to ja zrobiłem dosyć dużego FAILA: Sciągłem Minecrafta z torrentów. Bodajże wersja 1.2_1. No i uganiałem sie po swiecie żeby pooglądać. OK, nadchodzi noc... Postanowiłem, że zrobie małą wieże z dirta. Nagle patrze w dół, a tam coś zielonego mi stoi (tak, zgadliście). Zchodze z mojej pseudo-wieży i co? To "zielone coś zaczęło syczeć" czekam co sie stanie a reszte można się domyślić. Zostało mi pół serca. Zrobiłem dziure w scianie, a z powodu że nie umiałem zrobić drzwi (Ba, nawet nie wiedziałem że można w tej grze craftować) przykryłem dziure coblem. Kopie w dół pod siebie (tak, ręką) aż natrafiłem na coś takiego dziwnego w szaro czarne paski (bedrock). Kopie w bok i co to! Monster spawner! wziałem ze skrzynek rzeczy (zostawiem żelazo siodło i płyte) i stoi przedemną zombie. Standart reakcja - wyłączyłem Minecrafta. Nie tykałem go 3 dni. Potem coś mnie tknęło i pooglądałem filmikii na YT CTSG I JJay. Po krótkiej lekturce wikipedii wróciłem do gry (No jasne że na peacefull) i zacząłem robić drzwi i szkło i inne wtedy hardkorowe rzeczy (takie jak piec)

Pozdro dla tych co to przeczytali!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

FAIL: na multi kopie z kumplem nagle lawa i ja musiałem do kibla, wiec z/w. A mój kumpel oczywiście mnie do tej lawy przepchał! ^^

---

Opublikowano

Epic: Zrobiłem kominek z cegły tylko niestety w drewnianym domku który miał dach z wełny...

Fail : Było tylko słychać ScS,SSc,ScS,CSs,Scs

@6up-Riz0r0n

Ładne wkręty ciśniesz bo sam gram od wersji beta 1_01 albo coś podobnego i dam rękę uciąć że JJay Nie kręcił wtedy minecrafta , a CTSG znany był wtedy jako MinecraftPL a nie CTSG !!! Pozatym żeby do badrocka się ręką dokopać to trzeba się namęczyć + że kilka dni ( w minecrafcie ) minie zanim byś się tam dokopał więc mooby by cię zjadły już dawno !

x

Opublikowano

FAIL: Zacząłem grać w MineCraft. Wpadłem do kopalni kolegi. Nie wiedziałem jak wyjść, więc się spaliłem w lawie(była obok). I wszystkie itemki diamentowe poszły się palić ale za to z jaskini wyszedłem :)

@up JJay kręci MineCrafta od Alphy.

mca.pngmca.pngmca.pngmca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...