Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Konfiguracje - Speed i Czolg w jednym :)

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Noob killer a gdyby tak sprobowac 9 flaxow?

What? Chyba sobie kpiny robisz :P

Wg. mnie jest 1 sposob na flaxy, ale nie mam wystarczajaco kredek zeby to sprawdzic.

I da sie miec 9 dronow bez cheatow ;)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Masz na myśli 8 irysów/flaxów + dron handlowy ? ;)

Raczej 8 irysow + Flax ;)

Opublikowano

jeżeli masz 7 dronów stawiasz na aukcji 500 milionów na irka i kupujesz flaźa to nawet jak wygrasz aukcje to irka nie dostaniesz ;)

juz sporo osób próbowało

Gość Pan Maciek
Opublikowano

mu chodziło o to ze masz 7 dronów. wtedy stawiasz na aukcji na iryska i kupujesz flaxa ale nie bedzie 9 dronów

jeżeli masz 7 dronów stawiasz na aukcji 500 milionów na irka i kupujesz flaźa to nawet jak wygrasz aukcje to irka nie dostaniesz ;)

juz sporo osób próbowało

Nie klam, nie o to chodzilo.

Noob killer w tej samej chwili kupic irysa i flaxa? zgadza sie?

Nie, ale moze to tez by dzialalo ;)

Opublikowano

Tylko uważajcie żeby permów nie podostawać za te konfy...Mi kolega poustawiał takie konfy polatałem trochę na nich ale postanowiłem nie ryzykować i powrócić do normalnych konf

...

Opublikowano

a co już nei działa dlaczego niby permy za co?? ja użyłem tego nieświadomie :D zresztą jedynie bedą kazali ustawić konfy bo wątpie że bana za takie coś dadza

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Mi rowniez 2 konfy zosatly ze speedami, i 4 LF3 w 1 irku :)

a co już nei działa dlaczego niby permy za co?? ja użyłem tego nieświadomie :D zresztą jedynie bedą kazali ustawić konfy bo wątpie że bana za takie coś dadza

Perm za bugusing.

Opublikowano

niby bugusing no ale to nie jest taki typowy bug jak np na kredyty też się martwie robieniem wrót kickami chociaż zrobiłem nimi tylko 1 wrota bo nie zdążyłem innych

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Ej mój kolega lata na konfie 28 napędów do tego na Kbocie i zbiera skrzynki... Jak myślicie czy ten bug zwiększa szanse na wykrycia bota... ? Moim zdaniem tak ...

...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ej mój kolega lata na konfie 28 napędów do tego na Kbocie i zbiera skrzynki... Jak myślicie czy ten bug zwiększa szanse na wykrycia bota... ? Moim zdaniem tak ...

Raczej nie, ale moze go kickowac, bo za szybko kilka boxow chwyci, i na 30 min kick.

Tez na tym boce, ale chyba wyrzucic bd musial, bo tak sie nie da.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Tak jak przy WarToolu, bo to samo sie dzieje.

Srednio raz na kilka godzin, ale lajt, bo predkosc zbierania naprawia :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...