Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Konfiguracje - Speed i Czolg w jednym :)

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Juz nie mam, bo cos mi sie zjebalo, i musialem wywalic.

A tera nie mam z kim probowac :(

Takie wytłumaczenie wcale nie jest wiarygodne. Raczej skłania do tego, że to nigdy nie działało.

@UP

Jebać zbieranie skrzynek, wiesz co to by dawało w czasie walki?... Konfy FS + full lf3 + osłony na statku - 2x.

Opublikowano

up nie możliwe jest zrobienie tego na 1 kompie .. ledwo na 2 idzie to zrobić ...

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Kto pisał, że robiłem to na 1 kompie?? ^^

Chcesz to mogę filmik nagrać, ale dopiero na jutro wieczór, bo dziś mi się nie chce, a jutro będę podłogę w pokoju naprawiał ;p

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

ej a jak zaznaczyc 15 generatorów :P ? bo nie wiem umiem 16 umiem 12 ale jak 15 ?

EDIt:ej a jak mam lapka i lapek z wifi to może być czy muszą być 2 oddziele IP internetu ?

...

Opublikowano

Nie puszczaj LPM i zaznaczaj. Ciągnij tak jakby xD Tak jakbyś ikony na pulpicie zaznaczał.

@edit: IP nie ma nic do rzeczy. Musisz mieć 2 kompy i być szybki.No i mieć kolegę do pomocy.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

TY SKURWYSYNU ZASRANY TO KURWA DZIALA :ppppp!$@!

Ja pierdole ladny nie ogar :)

Full speed i oslonki wszystkie :PP

Noob kiler ciagle mnie zaskakujesz.

To juz znamy sekret panow ruskow ktorzy napierdalaja po 200 tys dmg

chwilka latania i:

Tu cliente de darkorbit esta anticuando la version acutal es la 3.4.2 y tu estas jugando con la version 3.4.1. por favor vacia tu cache y reinicia el cliente

Tlumaczenie:

Darkorbit Twój klient z aktualnej wersji jest 3.4.2 acutal i grasz z wersji 3.4.1. Proszę wyczyścić pamięć podręczną i ponownie uruchomić klienta

Gość Pan Maciek
Opublikowano

TY SKURWYSYNU ZASRANY TO KURWA DZIALA :ppppp!$@!

Ja pierdole ladny nie ogar :)

Full speed i oslonki wszystkie :PP

Noob kiler ciagle mnie zaskakujesz.

To juz znamy sekret panow ruskow ktorzy napierdalaja po 200 tys dmg

chwilka latania i:

Tu cliente de darkorbit esta anticuando la version acutal es la 3.4.2 y tu estas jugando con la version 3.4.1. por favor vacia tu cache y reinicia el cliente

Tlumaczenie:

Darkorbit Twój klient z aktualnej wersji jest 3.4.2 acutal i grasz z wersji 3.4.1. Proszę wyczyścić pamięć podręczną i ponownie uruchomić klienta

To kazdemu wyskakuje.

Po prostu aktualizowali klienta gry.

Opublikowano

mi nie nie działa - wady neta 16mb/s... otwieram z 20 filmików 15 minutowych lagi są ostre na lapku to samo z 20 filmików lagi to samo a jednak nie działa kładę lapka na biurko zaznaczam 12 osłon (12 Bo1 bo 15 bo1 nie uda mi się zaznaczyć więc zaznaczam pierwsze 3 linijki to 3x4=12) oraz 12 napędów (tak samo jak przy BO1) i przeciągam i tak:

na lapku mi pokazuje 12 osłon a na kompie 12 napędów odświeżam to albo jest tak za 12 osłon i 3 napędy albo odwrotnie

...

Opublikowano

Grindzio proboj az do skutku.

A sprobuj sciagnac jeden naped. Jesli ci sie pojawi nastepny to znaczy ze dziala

Opublikowano

Myślisz, że nie wiem o tym, ze to firebug?? Za jakieś pół godziny będzie filmik....

@edit: Będzie za 1,5H jednak.. Filmik już wrzucam na yt.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Ja pierdole... I ty grasz w darkorbit?? o.O To jest ta sama konfa ....

Wiesz co tam wgl. jest????? Lasery zakryłeś, a 15 SHD i 15 napędów to i ja mogę mieć -.-

Pokazał bym Ci jak się gra ale niestety nie mam konta na żadnej PL-ce, jak chcesz to na int8 chętnie :rolleyes:

sygnaturakill.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...