Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Murzyny spalone za kradzież ziemniaków [VIDEO]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurwa co za pojeby!!! Też mi się słabo zrobiło.

@up

A jakby Ciebie tak spalili też byś się cieszył ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nic na tym świecie mnie nie zdziwi, co do filmu, to rasistowski, jak Niemcy.

Murzyn rasista spala murzyna (?)

I od kiedy Niemcy są rasistowskie ?

Opublikowano

Przesada ... Rasę czarną coraz gorzej traktują . Ludzie(niektórzy) stają się coraz bardziej poje**ni

W grach występuje pod nickiem AutrexPL lub Autrex

Opublikowano

1. Poczytaj trochę o rasizmie :)

2. Od zawsze.

No, nie ma to jak wrzucać cały kraj do jednego wora, bo xx lat temu trafił się jeden idiota, tak samo ja mogę powiedzieć, że polska to kraj debili jak czytam takie posty

Opublikowano
No, nie ma to jak wrzucać cały kraj do jednego wora, bo xx lat temu trafił się jeden idiota, tak samo ja mogę powiedzieć, że polska to kraj debili jak czytam takie posty

Po pierwsze pisałem o Niemcach, a nie o Niemcach. po drugie wujek Adolf nie był rasistą, po trzecie nie był Niemcem...

Opublikowano

Boże!! Zabijać o kilka ziemniaków...

Jak już ich mieli zabijać to niech to zrobią szybko i bezboleśnie, ten człowiek ciągle żył, ale nie miał siły żeby jakkolwiek się ratować...

Co za mózgi o.O

Masakra..

Opublikowano

Ja pierdole, aż tego filmu do końca nie oglądałem ze względu na to, że nie mogę patrzeć na takie rzeczy.

To co się dzieje na tym świecie to przesada... na prawdę za takie coś palić ludzi... masakra...

Opublikowano
Aż mi się słabo zrobiło, wiecej kosztowała ta benzyna niz te ziemniaki...

Ale chodzi o przekaz, nie o cenę, zasady to zasady. Trzeba pokazać kto tu rządzi.

Kiedyś palono ludzi na stosie, nikogo to dziś nie obchodzi, więc co jest innego w tym? Nic.

Kiedyś bawiono się w KKK, teraz by pokazać kto ma władze robi się coś takiego.

Opublikowano

Nie no kurwa ludzie są naprawdę popierdoleni..chociaż nie, przecież ci co ich podpalili nie są ludźmi.

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Schittset

Ma racje tam panuja inne zasady tam komus tylko nie przypasujesz albo Cie wbija na pala albo Ci urzadza takie tortury ze kaleka bedziesz do konca zycia jesli beda milosierni i dadza Ci zyc

My walczymy o nizsze ceny paliw itp. oni walcza o zycie taka prawda

w telewizji nie pokazuja takich scen jak 10 latkowie biegajacy z ak-47 i strzelajacych do siebie

Im od mlodych lat jest wpajane ze tacy i tacy to przyjaciela a Ci i Ci to smiertelni wrogowie i nie wazne ze oni maja to czy to Ty musisz ich zabic

w telewizji sa pokazywane tylko ta 'lagodna' strona wojny czy tez walki gdzies realia sa na polu bitwy tam lataja flaki dookola konczyny pourywane krzyczacy z bolu ludzie i umierajacy z braku wody,jedzenia taka prawda

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...