Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Mam pewien problem z ta grą pisze tutaj bo może ktoś pomoże mi w jakiś sposób , a wiec ściągnąłem zainstalowałem i póki co jest wszystko pięknie :D aż tu nagle odpalam grę podniecony że w końcu przestane oglądać ją na Youtube :P yhy taa... ;p wyskakuje mi okienko proszę wpisać SERIAL itp wklejam taki jaki jest podany w tym samym oknie (nie wiem czemu tak jest ;p) potem "dalej" czekam chwile ładuję się pasek i potem znowu jest okienko a żeby wpisać "code" to za pomocą stronki tworzy się kod no i dupa... robilem wszystko jak tam każą robić na stronce i gówno że tak się wyrażę ;/ nic nie wychodzi PLIS HELP ;p <_<

No może ktoś będzie zdolny żeby mi pomóc ;p

Pozdrawiam :)

Opublikowano

gta4 ma bardzo dobre zabezpieczenia przed piractwem i wydaje mi się że sobie nie pograsz albo podaj screna z tym wtedy sie zobaczy

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano
gta4 ma bardzo dobre zabezpieczenia przed piractwem i wydaje mi się że sobie nie pograsz albo podaj screna z tym wtedy sie zobaczy

lol, ta gra była scrackowana zanim miała oficjalny release.

poszukaj cracka od razora (zreszta, najlepiej jakbys calego RIPa mial też jego), tam bedziesz mial instrukcje co i jak.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!