Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki serwerowe 1.7 by Franci

Franci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co z tym v4? Ciągle czekamy a od wczoraj nic nowego, dodaj wkoncu!! :D

Shock700_14675_9.png

mca.png

Masz jakiś problem z minecraft? Pisz na PW!

Mój nick w grze: MrKuska131

Pomogłem? Daj +

:)

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Xmx jest i Xms chyba i tam w obydwu daje po 2 lub 3 lub 4 G i nie da sie wlaczyc...

tylko 1g moze byc (LOL) :(

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

spokojnie dziś nie wiem czy dodam bo jestem na wyjezdzie a na nootebooku nie da sie pisac plikow ale cos kombinuje te bede bdb mam nadzieje i bedzie mozna dac 4Gb na serwa spokojnie poscie nie martw sie ja o to zadbam ;D

sygnafranc.png

Opublikowano

Pobrałem wersje v3 i jak próbuje wejść na serwer to pisze: Niestety nie ma cie na wl, pliki stworzone przez franciego. White lista jest wyłączona i nie wiem o co chodzi. Proszę o pomoc.

Opublikowano

@up bo jest cos takiego jak plugin a jezeli go usuniesz to bedzie dobrze a jak nie to w consoli wpisz ''whitelista off'' bez '' oczywiscie

A przejdzmy do plików.

Dostałem od Geoninga plugin który pozwala na kupowanie działek bez potrzeby wołania Moda czy też Admina będzie on także umilać grę przepraszam ,że obiecałem iż wrzucę pliki .... nie pamiętam kiedy to było ,ale musiałem wyjechać i tak zrobiłem na wyjeździe pliczki i dziś będą one na MPC jak się uda dodam ankietę ;]

Pozdrawiam Franci

sygnafranc.png

Opublikowano

Widzę że dbasz o te pliki. Co jest nowością, bo połowa robi wrzuca i nic więcej nie doda.

+ za pracę. Naprawdę fajne pliki.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Wyszedł wczoraj nowy, bardziej kompatybilny xAuthe, a raczej XeAuthe. - Ta sama funkcja, tylko że bez bugów. Było chyba nawet na MPC, ale nie zdążyłem przyuważyć link.

Jeżeli go zastosujesz, będzie super. A jak wspomniałem, pliki są git. Aktualizowane co jakiś czas i będą naprawdę bardzo dobre pliki.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Mnie te pliczki podobają się ale i tak pliki by krzysztofa lepsze;)

minecraft-logo.png

Powiem wam tyle nie interesują mnie + lub - ani żadna reputacja daj co chcesz mnie to nie interesuje

Opublikowano

krzysztofa od dawna siedzi w plikach ja robie to dla przyjemności i dla was ;] jak robie paczke pod moj serwer to też wsadzam tu może dziś wsadze nawet ;]

sygnafranc.png

Opublikowano

Mam problem otoz gdy zaznaczylem teren dalem expand to nie moge przyznac dzialki,czyli region define i region set mi nie dzialaja.Prosze o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...