Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki serwerowe 1.7 by Franci

Franci

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Odrazu mówie bo dużo osób sie domaga iConomy itp. Nie ma jeszcze icnomy na 1.7

ubawiło mnie to, to powiedz mi skąd ja wziąłem full wszystkie pluginy na 1.7.2 ?

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

@up jak ja robilem to to jeszcze nie bylo pod bukkita wersji iconomy na 1.7 juz jest i iConomy bedzie w v3 wersji plikow. Więc nie wymyślaj

sygnafranc.png

Opublikowano

Kurde mam mały problem jak próbuje odpalić serwer przez ten Windows 32 bit ok włączyło się i pisze tam żeby nacisnąć dowolny przycisk... OK Naciskam i nic się nie dzieje... próbowałem przez 64 bit i też nic nie gra.

wejdz w server properties i w linijce "server-ip=" skasuj ip...

"Razem idziemy, razem zginiemy. Złe chłopaki na śmierć i życie!" - Bad Boys.

1515688821.png

Opublikowano

wejdz w server properties i w linijce "server-ip=" skasuj ip...

ehh... no to chyba wiadome jest chodzi mi o to jak włączam to to jest ta ramka NACISKAM przycisk i się wylacza i nic sie nie dzieje -.-

Opublikowano

Mam problem, gdy próbuję odpalić serwa na tych plikach, wyskakuje mi taki napis :

Niestety nie ma Cie na wl,pliki stworzone przez franciego

W pliku server properaties , mam zaznaczonefalse przy white list, a i tak dodałem swój nick do niej.

Proszęo pomoc.

PS. Fajne pliki ; )

Opublikowano

Czy mógłby ktoś do tych plików dograć movecraft portalstick rocket (wyrzucanie graczy do góry) nie znam sie na pluginach ? :/

A co do plików to wykorzystam je chetnie :]

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

masz + przydała mi sie paczka v2:) z bukkitem 1.7.01

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Opublikowano

witam mam do was taką wielką prośbę może ktoś mi pomóc z tymi plikami (v3) , gdy chcę dodać siebie jako admin i tu jest problem wybieram Permissions potem zakładkę world i otwieram users zmieniam nick ten pierwszy na mój i nic mam ciągle prefix [g] a on ma wpisany administrator i nic dalej nie idzie zmieniałem nicki przy innych nickach i nadal to samo czy ktoś może mi pomóc dam plusa .

EDIT:

jeśli można to poproszę

adminem mam być ja czyli mpm1122

z resztą sobie poradzę

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Mam problem :(, gdy uruchamiam serwer to wszystkim lacznie ze mna pisze nie jestes na wl czy cos takiego a jestem a jak wylacze wl to to samo :( HELP!!

Shock700_14675_9.png

mca.png

Masz jakiś problem z minecraft? Pisz na PW!

Mój nick w grze: MrKuska131

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Mam problem :(, gdy uruchamiam serwer to wszystkim lacznie ze mna pisze nie jestes na wl czy cos takiego a jestem a jak wylacze wl to to samo :( HELP!!

Jak masz ten serwer to wejdź w folder plugins i tam jest kolejny folder Whitelist wchodzisz w niego i masz plik Whitelist.txt otwierasz go i dopisujesz swój nick i all gotowe :)

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

dzieki za motywacje widze ze moje pliki sa bardzo polularne a po za tym zaczne rozwiazywac wasze problemy

Dlaczego sie wyswietla nie jestes na Wl ponieważ jest jeszcze plugin WhiteLista i ten musisz usunąc jak jej nie chcesz

Dlaczego mam taki głos ? ;D Bo przechodziłem mutację ja dużo ludzi na świecie ;d

Pw juz zapelnione tyloma wiadomościami powiem tak nie bede dodawał was do znajomych bo mi się nie chce ;D

A widze że moje pliki są popularne a myślałem że odeszly w piz...... to może dziś lub jutro zrobię wersję v4 ;D

sygnafranc.png

Opublikowano

Może pliki sa fajnie ale dla systemu 32 bit to jest u mnie wielki ----

Przeciecz są dwa pliki jeden na 32bit a drugi na 64bit wiec o co ci chodzi .

jak sobie nie radzisz to skopiuj to do notatnika i zapisz go jako .bat potem odpal i masz 64 biotowego serwera lol

@echo off
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles(x86)%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xms1G -Xmx1G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseParNewGC -XX:+CMSIncrementalPacing -XX:ParallelGCThreads=2 -XX:+AggressiveOpts -jar craftbukkit.jar
cls
echo ******************************************************
echo ******************************************************
pause

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Slucchaj franci jest wszystko super , mam 64bit ale wlaczam 32 i dziala tylko pisze ze mam stara wersje craftbukkita i nic sie nie dzieje ale mam wlaczone przez 7 min i sie laduje i wszystko jest pieknie juz sobie z kolega gram , musialem usunac LWC bo tylko nam przeszkadzalo :D i co jeszcze aha mam ustawiane w serwer propoties czy jakos tak animal na true i tak samo monster na true ale sie nie spawnuja nie wiem dlaczego , ,teraz pluginy mam je wszystkie oprocz tego lwc probjue sie pobawic worldedit np komenda //set lub //up np 20 czaly czas pisze ze cos tam nie moge lub zla komenda , lub /sethome pisalo ze zapisalo miejsce ale jak wpisze home z / luub pisalo zee ze home point to zla komenda musze sie dodac naq admina czy cois ? Prosze o pomoc jesli to mozliwe lwc tez dzialalo ze jest skrzzynia zablokowana ale wszystkie komendy od lwc nie dziakaly cprivate cremove cunlock itp oczywiscie z / dobra nara jak by co pisalem z TElefonu Xperia x10 mini pro i mam pro bledy tez xD nara pordrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...