Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] Rysiu

hoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny lecz w ostatnimi czasy dużo jest jakiś poprawek co utrudnia grę i co chwile serwer off.

Jak będzie ON to zapraszam wszystkich do gry w mojej gildii:-) Obecnie w tej edycji byliśmy najlepsi.

PS: dużo graczy odeszło z serwa przez graczy którzy non stop walą w offa(czyt. "kuznice") on wraz z kuzynem najpierw zapraszają do plemienia ludzi a później wywalają i przejmują...

Poza tym to polecam i jak by coś mój numer gg:26073233 pisać do mnie w sprawie plemienia ^.^

Pozdrawiam "daniellooo"

Uczeń
Opublikowano

Witam, niedługo kończę serwer, przy okazji przetestowałem na przyszłość jak działa serwer i udostępnie wam pliki serwera, nie jestem w ogóle zadowolony z silnika dslan 1.3(triburile lan 0.4), na którym owy silnik bazuje, dlatego nie mam zamiaru dłużej trzymać serwera, nie mam także czasu na naprawę bugów(bo sporo czasu pochłania naprawianie bugów... w zbugowanym serwerze).

Serwer działa na każdej przeglądarce, można robić twardy reset, posiada standardowe zabezpieczenia(byle noob nie wejdzie).

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jednego miał tylko to prawda który od dawna nie działa krycha ten dział by się musiał nim najbardziej zająć lub potrzeba 2 kid moda do gier przeglądarkowych bo on nie nadąża

graphic.png

76561198162331360.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...