Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyrobić rzeźbę?

PrzemekT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie jak szybko wyrobić sobie rzeźbę w ciągu 1-2 miechów chodzi mi o klate i bajce. ;)

ps waże 75kg + i mam 193 wzrostu ;p

Opublikowano

Tu masz plusy , mniejwięcej

Jak działa kreatyna?

Już po kilku dniach stosowania kreatyny, mięśnie stają się większe i bardziej "napompowane" - jest to efekt zwiększenia ilości kreatyny w mięśniu o około 50%. Dochodzi wtedy do szeregu reakcji, które powodują, iż komórki mięśniowe wchłaniają więcej wody. Zwiększona objętość komórki wywołuje napięcie wewnątrzkomórkowe, a organizm odbiera to jako sygnał anaboliczny - tym samym pobudza mięśnie do przyrostu masy oraz siły. Efekt stosowania kreatyny to natychmiastowa poprawa wydolności organizmu, dzięki której dłuższe, intensywniejsze treningi przyspieszają budowanie mięśni oraz przyczyniają się do zmniejszenia ilości tkanki tłuszczowej.

Opublikowano

Tak tylko ta dieta ma nie byc taka że suchy chleb i pół kilograma białka ....

trochę przychudy jestes jak na 193cm , musisz dużo żreć + białko kup sobie jakieś albo po 10 jajek na śniadanie ;)

Opublikowano

a macie może jeszcze diety na moj wzrost i wage? i w jakiej cenie jest taka kreatyna? jest od 18 lat?

znawca wielkie plusy i 5 ;)

Opublikowano

Kreatyny są rózne

Na początek może być ta

http://allegro.pl/kreatyna-olimp-mega-caps-3ookaps-wysylka-ozl-i1678449226.html

Opublikowano

małe ciezary, duza ilosc powtorzen oraz serii (duza ilosc to 18-30 powtorzen), monohydrat lub jablczan kreatyny jesli chcesz, jesc duzo nabialu i heja, jesli nie masz sztangi to rob pompki, ale to nie da takeigo efektu jak wyciskanie sztangi, dawaj kazdej partii miesni tylko 1 dzien przerwy w cwiczeniach.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Bez diety nawet nie zaczynaj cwiczyć, tylko czas tracisz, dieta powinna wyglądać tak:

2g białka na 1kg masy ciała, czyli w twoim wypadku 150g białka, zasadnicze pytanie czy coś trenujesz?

Bo jak nie to nie musisz dbać o to żeby się koncentrować na tym, aby ci nic w nim nie przeszkadzało, ale jak kosza trenujesz to po prostu dokładasz sobie nogi do ćwiczeń, albo coś w ten deseń.

Dieta i ćwiczenia, w ramach uzupełnienia diety dajesz sobie gainera, albo białko jakieś, ale nie kupuj tanich rzeczy, nie przyswajają się po prostu. Pieniądze w błoto, a białko w wątrobie.

Na początek dieta + bcaa jeżeli wcześniej nie ćwiczyłeś.

Żeby rzeźbę wyrobić to musisz mieć masę na początek, a sądząc po twoim wzroście i wadze to do grubszych nie należysz, więc jednak polecałbym Ci trening ogólnorozwojowy na siłę.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Cóż tak jak poprzednicy najpierw musisz nabrać masy mięśniowej, żeby mieć co rzeźbić ;]. Dieta i ćwiczenia,ew. jakieś białko do wspomagania diety i jedziesz ;].

Opublikowano

Kreatynka CM3 z treca + Aminomax 6800 Sam biore niedlugo koncze miesiac i efekty sa bardzo dobre :)

No i jak rzezbe chcesz to cwiczyc 5 dni w tyg. sobota i niedz wolne.

A no i nie tylko biceps i klata , cwiczyc trzeba wszystkie partie , brzuch , triceps , nogi itd.

A no i jak berzesz suple to 0 picia alko , przy kreatynie 0 kofeiny.

Jak zaczynasz cwiczyc nie bierz supli.

Po 3-4 miesiacach zacznij brac.

-

Opublikowano

Cóż tak jak poprzednicy najpierw musisz nabrać masy mięśniowej, żeby mieć co rzeźbić ;]. Dieta i ćwiczenia,ew. jakieś białko do wspomagania diety i jedziesz ;].

Nie prawda, kazdy chudzielec moze zezbic mięśnie, i dobrze ze nie ma tluszczu bo lepiej wyglada chudzielec z malymi miesniami niz parowa, a co do wypowiedzi Czerew, kazdy czlowiek potrzebuje innej diety, zreszta ma koles biegac z waga i odliczac sobie ile ma zjesc? To jestr tylko teoria, w praktyce to wyglada inaczjej, duzo cwicz i beda efekty, tak dla swiadomosci niektorych : Bralem ruska mete, bralem antybiotyki i pilem spirytus, nic mi nie bylo, czapa taka jak zwykle, pilem czesto podczas sezonu oczywiscie cwiczac na silce, szla moc normalnie, tylko tyle ze po alkoholu bylem czasem agresywny przez SSA, zadnych innych skutkow ubocznych nie zauwazylem.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

polecam kupić karnet na siłownię , ostatnio zakupiłem na 12 miesięcy , kiedyś chodziłem na siłownię 2 miesiące i zzrzuciłem 3 kg i poprawiłem swój "kaloryferek" na " kaloryfer "

Opublikowano

Nie prawda, kazdy chudzielec moze zezbic mięśnie, i dobrze ze nie ma tluszczu bo lepiej wyglada chudzielec z malymi miesniami niz parowa, a co do wypowiedzi Czerew, kazdy czlowiek potrzebuje innej diety, zreszta ma koles biegac z waga i odliczac sobie ile ma zjesc? To jestr tylko teoria, w praktyce to wyglada inaczjej, duzo cwicz i beda efekty, tak dla swiadomosci niektorych : Bralem ruska mete, bralem antybiotyki i pilem spirytus, nic mi nie bylo, czapa taka jak zwykle, pilem czesto podczas sezonu oczywiscie cwiczac na silce, szla moc normalnie, tylko tyle ze po alkoholu bylem czasem agresywny przez SSA, zadnych innych skutkow ubocznych nie zauwazylem.

Meta radziecka jest do bani, o ile miałeś realne stężenie w tabsie to i tak by ci nie ruszyło agresji sobie wkręciłeś. A co do picia na mecie to powiem ci tyle jakbyś miał porządną mete to byś czuł jak to boli. Już po 3 dniu czułem jakby mnie ktoś kopał po brzuchu a jak się napiłem to się wyprostować nie mogłem. Do autora kreatyna i ssa to nie cudowny środek na niedożywienie, łap się za miche i przytyj, w tej sytuacji to możesz rzeźbić ale palcem w g***e. Strona na jaką się udaj po porady to sfd.pl, znajdziesz mnie tam pod nickiem Yamagashi

Podałbyś przynajmniej swoje rekordy na siłowni, obwody etc.

Opublikowano

Jedz dużo ale wartościowo i tyle na temat diety, koledzy z siłki którzy trzymają ścisła diete mają marne rezultaty w masie.

Jak chcesz na sero przytyć to idź na ulice złap dilera, daj mu 270zł za 30 strzałów Omnadrenu Jelfy, bijesz co 3 dni jedną ampułke w mięsień przez 3 miesiące i zrobisz 20 kg masy. Ale czy się odważysz? ;)

Kto nie ryzukuje ten nie ma i nie słuchajcie ludzi którzy mówią że robią mega mase na sucho xD xD

Opublikowano

nuclear1985

oraz

Kejsi

mam rozumiec ze cwiczycie na silke od paru lat ze juz nic na was nie dziala zadna kretka i siegneliscie po mete ??

mam duzo kumpli co maja po 15-18 lat. i ich 1 cyklem jest meta ruska oczywiscie w miesiac mozesz przytyc nawet z 10-15kg

sily nabierzesz jak pudzian skoczy niezle ale co z tego jak po cyklu nie maja zadnej diety itp. i im ponad 50% tego miecha i sily spada

Kejsi i takie pieprzenie ze na poczatek ma sobie strzaly kupic i sie kluc jest bzdurne

wiadomo ze bedzie z niego kox 2x wiekszy niz byl ale moga byc skutki uboczne tez bym byl juz za tym aby dawac w dupe strzaly niz lykac sterydy i sobie watrobe niszczyc choc z oslonkami nie niszczysz jej w 100%

Chcesz wolne 'normalne' przyrosty sily,masy ? cwicz normalnie nie niszcz siebie kup bialko badz zadowolony ze z miesiaca na miesiac jedzie Ci masa do gory o 1kg 1,5kg

chcesz SZYBKI przyrost sily,masy ? cwicz nie miej diety wpieprzaj mete,tescia,winstrol wymasuj sie,wyrzezb sie co chcesz w 1-3 mies. miej efekty jak bys chodzil na silke z 1-2 lata. tylko nie zapomnij o skutkach ubocznych ^^

P.S polecam na yt film więcej mocniej szybciej

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

1 na mecie 5 kg max

2Mówisz spadki po odstawieniu, ma każdy, proste na cyklu podchodzisz wodą tzwn: retencja wody

3 osłonka na watrobe xD xD jak masz tu na myśli essentinale forte to on tylko przyspiesza regenreacje wątroby

4 Jak ktoś je racjonalnie to nie potrzebuje diety

Chcesz wolne 'normalne' przyrosty sily,masy ? cwicz normalnie nie niszcz siebie kup bialko badz zadowolony ze z miesiaca na miesiac jedzie Ci masa do gory o 1kg 1,5kg

Święte słowa ale 0,5kg przez miecha i się powinieneś cieszyć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...