Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Crossfire

mam233pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xeos to co napisałeś to same bzdury ponieważ widziałem ten post na forum subagames po angielsku i wszyscy którzy to zrobili nadal narzekają na ten błąd a nawet twój poradnik ingeruje w gre i przez co jest więcej błędów, niestety nie ma innego sposobu aby obejść ten problem niż mój ponieważ w poradniku który napisałem wyraźnie widać ze nowe konto administratora ma czysty rejestr i nie ma żadnych wpisów z Cross Fire'a dlatego można śmiało grać a to że nie działa to znaczy że ktoś źle zrobił i nie piszcie że mój poradnik nie działa bo to nie moja wina i nie pisz że działa na viscie home czy windows xp home bo działa na wszystkich mógłbyś sobie też pomyśleć ze ja kłamie ale to nie prawda bo na forum subagames w temacie który napisałem dużo osobom pomogłem mogę też zrobić film jak niewierzycie i wszystko tam zobaczycie profil na którym jest błąd, później tutorial poradnika a na końcu efekt

Opublikowano

Do Ciebie jak grochem o ścianę. Ten "Twój" poradnik jest również na stronie forum gry i to od dawna ! I jeśli chcesz mogę podać Ci linka. Nie pisz proszę, że to jedyny sposób na obejście problemu BO TAK PO PROSTU NIE JEST. Trzeba być strasznym imbecylem, żeby źle wykonać punkt po punkcie "Twój" sposób więc nie rozśmieszaj mnie twierdzeniem, że ktoś zrobił to źle i dlatego nie działa. To co napisałem o systemach Home to niestety prawda a o XP dodałem, że działa wybiórczo !! Twierdzisz, że poradnik który tu przetłumaczyłem ingeruje w grę ? No to chyba jasne prawda ? Poradnik jest napisany przez jednego z techników od tej gry. Niestety to błąd Gameguarda a raczej ich programu Nprotect więc dla tych dla których "Twój" sposób nie zadziałał muszą szukać innych rozwiązań. Każdy przedstawiony poradnik na tej stronie i na forum subagames jest dobry ale tylko dla "wybrańców" a to bardzo mała grupa użytkowników. Żadne z powyższych nie jest rozwiązaniem finalnym. Nie wierzysz ? To śledź uważnie problemy na subagames (ja tam zaglądam regularnie od stycznia) a dowiesz się jak niewielu użytkownikom pomógł Twój tutorial.

Opublikowano

kurde ludzie wezcie zrobcie formata, reinstal windowsa sciagacei CF i gracie tak jak ja .... omg ale problem .... jakies pierdzielniete ,,poradniczki" ....

@Xeos

nie dubbluj postow ....

Opublikowano

niewiem czy wiesz ale dałem jednemu z użytkowników mojej strony ten twój poradnik i teraz się mu wogóle nie chce gra włączyć a jeśli jesteś taki mądry to czemu nikt nie pisze że twój sposób działa.

nie będe pisał sto razy o tym samym pisze to ostatni raz i nie pytać się mnie co zrobić żeby działało bo niemam ochoty wchodzić na to forum a poniżej przedstawię kilka porad. Mówię ze sam to sprawdzałem na Windows XP Professional Service pack 3

1. Zaaktualizuj swój system do najnowszych aktualizacji także i Direct x oraz sterowników do karty graficznej w przypadku XP to SP3 a w przypadku Visty to SP1 i wtedy należy spróbować

2. Odinstaluj grę

3. Wyczyść rejestr i pozostałości z gry

4. Przeinstaluj grę

5. Jeśli nadal pojawia się problem, spróbuj wykorzystać mój poradnik.

6. Graj albo skorzystaj z poradnika Xeos'a i ciesz się wieloma błędami

Żegnam i życzę powodzenia

Opublikowano
...

6. Graj albo skorzystaj z poradnika Xeos'a i ciesz się wieloma błędami

Żegnam i życzę powodzenia

Ja nie wiem ile Ty masz lat dziecko ale chyba niewiele prawda ? Tylko dzieci potrafią być irytujące w taki sposób ja Ty. Wygląda na to, że się obraziłeś na mnie za to, że podważyłem wiarygodność Twojego sposobu ?

A teraz pytanie byłeś na tej stronce czy nie ? Radzę Ci zajrzyj tam i zobacz, że:

1. Poradnik nie jest mój o czym napisałem wcześniej.

2. Ten dwa, które podałem działają tylko niektórym o czym możesz przeczytać na subaforum.

3. Przestań już pisać o tym "SWOIM" sposobie, że działa na 100% (choć bardzo bym tego chciał) bo tak nie jest a jest to strasznie irytujące.

Do -MAD+

Nie wiem co z subapoinatmi ale co do problemu z GameGuardem to nic się nie dzieje dlatego, że jest Turniej Klanowy, który się kończy dziś. Z tego co pisał [GM]Saidin (jedyny, który interesował się tym problemem) nie mogą dać patcha przed zakończeniem turnieju żeby znowu nie natworzyć nowych BUGów jak te dotychczas. Więc pozostaje czekać na PATCHA.

Tyle ode mnie.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...