Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Crossfire

mam233pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na stronie z crossfire-en są jakieś podpowiedzi, tylko poszukajcie-napisał je churche-nie moge tu linka włożyć.

gdyby to komuś pomogło dajcie znać-ja ich osobiście nie rozumiem:(

Opublikowano
na stronie z crossfire-en są jakieś podpowiedzi, tylko poszukajcie-napisał je churche-nie moge tu linka włożyć.

gdyby to komuś pomogło dajcie znać-ja ich osobiście nie rozumiem:(

Jest to błąd spowodowany przez CF Tournament tak aby uczestnicy nie mogli używać cheatów. Support nie może anulować tego Tournament'a.

Opublikowano

TO FIX THIS PROBLEM, CREATE NEW ADMINISTRATOR ACCOUNT ON YOUR WINDOWS AND RUN THIS ADMINISTRATOR PROFILE YOU CREATED AND GO TO START >> G4BOX >> CrossFIRE AND PLAY!! Thanks for me i fixed THIS PROBLEM!:)IF YOU HAVE PROBLEM, POST IN THIS ARTICLE

Znam ten sposob, ale to działa tylko pod Viste...

Opublikowano
TO FIX THIS PROBLEM, CREATE NEW ADMINISTRATOR ACCOUNT ON YOUR WINDOWS AND RUN THIS ADMINISTRATOR PROFILE YOU CREATED AND GO TO START >> G4BOX >> CrossFIRE AND PLAY!! Thanks for me i fixed THIS PROBLEM!:)IF YOU HAVE PROBLEM, POST IN THIS ARTICLE

Znam ten sposob, ale to działa tylko pod Viste...

działa tak samo pod xp sprawdzałem

Opublikowano

Jest to blad ktory pojawil sie od niedawna i uniemozliwia dostepu do gry. Niewiadomo ktory plik wywolal ten problem ale wszyscy ktorzy chca wlaczyc gre Cross Fire niestety nie pograja predko poniewaz bledu jak narazie nie da sie usunac. W razie usuniecia bledu powiadomimy was.

wiedz proszę kolegę żeby nie mówił żę jest już sposób na to bo jak wyżej napisane nie ma narazie

Opublikowano

Window, rozumiem co i jak zrobic. To po prostu u mnie nie dziala mam juz konto administatora i nawet gdy stworzylem 2 i przez nie odpalilem CF to nie dziala, napisz co robie zle

Opublikowano

Dajcie spokój panowie. chłopak reklamuje stronę i tyle. ten problem jest już na tapecie od ponad tygodnia na głównym forum suba games htp://forum.subagames.com/forumdisplay.php?fid=3008 i co rusz ktoś ma problem. takich jak my są tysiące więc spokojnie. rozwiązanie proponowane przez reklamodawcę o nicku Windowcust jest już znane od 10 dni przynajmniej. Niestety działa pod Vista Home i XP Home i niektórym użytkownikom XP Professional. Na chwilę obecną można powiedzieć tylko tyle, że problem tkwi gdzieś w rejestrze a dokładnie w katalogu związanym z uprawnieniami danego użytkownika. Muszą się tym zająć programiści z GameGuarda, którzy to stworzyli program NProtect. Miał on służyć pierwotnie do chronienia gry przed cheaterami. Ale po jego ostatniej aktualizacji to jest 19.05.2009 zaczął błędnie odczytywać zapisy z rejestru przy uruchamianiu gry. Przez to właśnie antihack nie może się zainicjalizować do końca. Ratuje nas tylko PATCH do gry nad którym już się pracuje. Myślę, że szybciej niż po 6ym czerwca nie wyjdzie ponieważ aktualnie trwa turniej klanowy i nie mogą ryzykować aby znów coś padło.

Pozdrawiam.

Opublikowano

no to ja wam powiem co tam jest za 100% rozwiązanie.

Start ---> Panel sterowania ---> Konta użytkowników ---> Utwórz nowe konto (koniecznie z uprawnieniami administratora) ---> wyloguj się i wybierz nowe konto użytkownika które stworzyłeś ---> start ---> wszystkie programy ---> znajdź katalog z grą i uruchom crossfire.

I nie chrzań window że działa na 100% bo działa wybiórczo i w 99% na systemach XP Home i Vista Home.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...