Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co by było gdyby...

dεvil

GF a Metin2 Pl ...  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. wrócicie jak GF ogarnie PL?

• tak
      57
    • nie
      16
  2. 2. odszed?e? z PL?

• tak
      63
    • nie
      10
  3. 3. je?li odszed?e?, to z jakiego powodu?

• ceny
      56
    • boty
      40
    • du?o debili
      36
    • brak zaanga?owania GF w poprawienie "jako?ci" PL'a
      47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawniej jak grałem to Aurka max 100k ale zawsze skupywałem po 1 lub 5k :D Kamyki ogary po 1kk selali a tak to też po 100k się kupywało ogólnie mając 20 lvl w jeden dzień jak zaczynałem zawsze latałem w tygrysiej i szerokim +9 :D A w tydzień człowiek miał już fms +9 teraz to nie to samo trzeba wydać real hajs ;(

imgadi.jpg
Opublikowano

Ja zacząłem z jednym biletem konnym a skończyłem z złodziejem +8 i "prawdopodobnie" najlepszą stalką na serwerze, oraz full eQ 5B... Ale niektóre ceny to porażka... Teraz wbicie 4-5 skilli P to hardkorstwo.

e6rltz.jpg

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem GF nic nie zrobi by naprawić serwer. Bo po co ? ;>

Polscy inteligentni "graczowie" i tak będą naparzali :)

GameForge robi jeden błąd. Nie zauważa, że oprócz niedorozwiniętych emocjonalnie i umysłowo dzieci neo, na PLu gra/grało sporo racjonalnie myślących ludzi. Zarabiają na głupkach nie myśląc, że zarobić mogą także na normalnych ludzi. W końcu korzystanie z ISu nie jest aż tak do końca oznaką głupoty. Nie zapominajmy od Sponsor Pay. Płacimy realną kasę? Nie, wypełniamy reklamy. Dostajemy SM? Tak. GF na tym zarabia? Tak.

O co chodzi? O to, że znalezienie sposobu na Boty, sprzedaż yang/kamyków na allegro itp. zachęciło do gry tych "normalnych". Co się z tym wiąże ? Zarobek :)

Albo GF'em rządzi Bill Gates i wisi mu to czy zarobi o kilkaset tysięcy euro więcej, albo jeden z przysłowiowych dzieci neostrady potajemnie wspomagających swoich kompanów. Tak czy siak. Gówno jest, gówno będzie :) Miejmy nadzieję, że się mylę :)

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Ahh... Fajnie jest powspominać te czasu z 2009/2010 roku z metkiem, bez botów.. :)

Wrócił bym bardzo chętnie, czekam na S26 :)

Dokładnie, to były czasy... Bez pier... botów, o wiele mniej serwerów, mniej oszustów... A teraz? Taki metin to marzenia ;(

e6rltz.jpg

Opublikowano

1.Tak

2.Odszedłem

3.Ceny

Chętnie bym zagrał ale aby było tak jak 1,5 roku temu <3 <3 <3 (Fms+9 sr 20% za 15kk sprzedać nie moglem :>) ... Ehh te czasy, aż łezka w oku się kręci :P

Może jak s26 wyjdzie to będzie tam normalnie. :D

Opublikowano

Privy to pewien sposób dowartościowania się ponieważ osiągasz tam cel którego nie dałeś rady dokonać na polskim globalu . Ja nie gram jedynie z powodu wysokich cen . Oczywiscie bez isu powoli stajesz sie coraz lepszy . Global ma tez pewne plusy a jedyne co mnie do niego ciagnie to wiara gra tam wiele moich przyjaciół . :>

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...