Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co by było gdyby...

dεvil

GF a Metin2 Pl ...  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. wrócicie jak GF ogarnie PL?

• tak
      57
    • nie
      16
  2. 2. odszed?e? z PL?

• tak
      63
    • nie
      10
  3. 3. je?li odszed?e?, to z jakiego powodu?

• ceny
      56
    • boty
      40
    • du?o debili
      36
    • brak zaanga?owania GF w poprawienie "jako?ci" PL'a
      47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do Was wszystkich takie pytanie ^^

Mianowicie, chciałbym wiedzieć czy mielibyście zamiar wrócić na Metin2 PL (jeśli odeszliście, z oczywistych powodów) gdyby GF udało się wszystko naprawić, wywalić raz na zawsze boty i coś zrobić z cenami?

Ja odszedłem. Z powodu botów i cen. Miałem niezłe EQ, które niedawno rozdałem, ale nie miałem gdzie expić, wszędzie boty... w końcu przestałem grać.

Coś słyszałem że zaczynają się brać za PL'a, ale sam nie wiem czy można w to wierzyć.

a jakie jest Wasze zdanie? wrocilibyście?

dodaję ankietę :)

wypowiadajcie się co jeszcze trzeba by było zmienić żebyście wrócili :D

Opublikowano

Nie ma sensu grac na globalach... Globalne serwery maja na celu zarobic na naiwniakach a ja tym naiwniakiem juz od dlugiego czasu nie jestem tzn. nigdy nie bylem bo w IS nic nie kupowalem ale to jest po prostu strata czasu bo bez is nie ma gry.

Opublikowano

Nieprawda że bez IS nie ma gry:) Bez Is poprostu trudniejsza gra i wolniej się expi (bez np. pierscienia expa)

Sprobuj wybonowac eq do pvp/expa bez IS bedziesz zajebisty. Wsadzisz bez IS bony ? Watpie

Opublikowano

Botów na plu już nie ma. Zostały tylko neoski i wysokie ceny :> Ale do cen można się przyzwyczaić, więc na moje nie jest źle. Kasa szybko idzie(ze sprzedaży rzeczy), wówczas przyjemnie pali się bronie na 30 lvl :D.

Opublikowano

Koles ja mialem 81lvl i jakos nie wydalem kasy na bony itp!!!

Po 1 idzesz na metki 65+ i dropisz kamyki wydropilem z 100 kamykow i kupywalo sie eq bonowane...

serwerek.png

Chcesz się dowiedzieć czemu padł serwer ElthoriaMt2?

0710204435.jpg

2 Część!

0710204428.jpg

Tutaj obrazek!

obrazap.jpg

Opublikowano

Nie gram na globalach i nie mam zamiaru

teraz to tylko gra dla ludzi z kasą na IS.

Dlatego gram na prywatnych serwerach ...

takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Ja już na Metin2 PL nie wrócę, no chyba, że wprowadzą i zrobią takie rzeczy, że mi gały wylezą. Ogólnie wszystko mnie wkurzało, ale najbardziej: ceny, inflacja, dzieci poniżej 12 roku życia, brak zainteresowania ze strony GM'ów, etc.

Opublikowano

Nie wiem co Wam przeszkadzaja ceny...Prosta zasada : kupujesz aure za te 200kk ale jesli ja dropniesz to mozesz sprzedac za ta sama cene. Nie widze roznicy czy np aura mialaby byc po 20kk czy po 200kk.A na metka PL wroce na s26 ;P

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano

GF i tak i tak nie ogarnie tego bałaganu. No... może za kilka, kilkadziesiąt lat... albo w następnej erze...

zenm.png

Opublikowano

@2Up

Niby masz rację, ale to już nie jest ten sam PL. przez jebane boty ceny wywaliły tak w górę, że lepsze przedmioty sprzedaje się w kamykach duchowych... nie to co kiedyś.

Stal można było kupić poprzez handel, a teraz to już masakra :/

Opublikowano

Wróce i marchewka JESTEM HARDKOREM

Mój Kanał na

YouTube

Subskrybować / Oceniać / Komentować

Będzie 5.000 wyświetleń wszystkich filmów na kanale = KONKURS !

Opublikowano

Grałem, sporo osiągnąłem, EQ wyjebałem w M1 jak po krótkiej przerwie spojrzałem na ceny.

Wrócę jak ceny będą normalne, n00by itd. itp. mi nie przeszkadzają ;)

Opublikowano

Sprobuj wybonowac eq do pvp/expa bez IS bedziesz zajebisty. Wsadzisz bez IS bony ? Watpie

Jestem zajebisty ;) Zbonowałem prawie całe eq nie wysyłając nawet jednego SmS! Z jednego bileta konnego jestem jednym z bogatszych osób na serwerze, zwykły handel, kupuje taniej, sprzedaje drożej. Pierścienie expa da się wydropić, eq zbonować, pelerynki także da się dropnąć.

Co do tematu do odszedłem od metina z powodu botów.

e6rltz.jpg

Opublikowano

Przez boty a sam uruchamiałeś tego bota od andrzeja17 i sam bociłeś poprostu to przez niego to się zaczeło ... ( i chinoli którzy napierdalają .napierdalały w celach. ) tak słyszałem .

Powrót ! 26.09.11

Opublikowano

Na razie nie gram, sprzedaje swoje postacie, ale mam później zamiar kupić sobie jakiegoś WP'ka, dropić kamole i sprzedawać dzieciakom przez allegro ;)

W metina przestałem grać głownie z powodu rosnących cen, wkurwiały mnie też trochę boty i zjebane dzieci.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Chciałbym, żeby po prostu powrócił ten klimat.Ceny doszły do ładu, aby wgl nie było botów, hmm zależy z jakimi debilami, jeśli tymi co nie znają gry, można ich wykorzystać ;>.

Opublikowano

Ktos moze pamieta stare dobre czasy mt2 w 2009 r?.Aura 500k,Kamol 1kk.O kazdej porze dnia i nocy Full ch2 a reszta busy.To bylo cos w m2 bylo tyle ludzi ile jest teraz w m1.eventy to bylo cos a teraz.. ;/

Opublikowano

teraz to jest wszystko zaawansowane zrobili hackshielda którego już po wprowadzeniu złamali są coraz nowsze i lepsze hacki do metin2 a administracja nie ogarnia

a co do tego że nie ma tak dużo osób jak kiedyś przez boty,nooby,hacki,ceny lecz to też przez administrację ponieważ robią coraz więcej serwerów pokażcie mi serwer globalny który ma więcej serwerów niż 20 może turecki ale tam to już nic się nie da zrobić z hakerami małą ilością osób itp ...

a że metin2 się poprawia to może prawda tydzień temu widziałem małż za 200kk dzisiaj widziałem (i wystawiałem) za 120kk może wkońcu będzie aż tak dobrze że kamole będą za 999.999.999. yang ;pp

To Moje zdanie odnośnie PL

Opublikowano

Ja bym z chęcią wrócił na PL'a, gdyby nie było tak strasznie dużych cen i botków. Botów co raz mniej, ale nadal ich widziałem jak sobie chwilkę pograłem.

Co do ilości dzieci, jak myślicie, ile osób by zostało na globalu, ogólnie na serwerach, gdyby grały tylko osoby pełnoletnie ? została by pewnie z 1/4 graczy.

Mi to tam nie przeszkadza, jak ktoś robi błędy, wyzywa mnie itd., olewam go i tyle, niech sobie, może nie długo będzie sprzedawał mi coś, np. Ku albo coś w ten deseń.

Ceny na pewno nie po tanieją, czemu ? Otóż allegro.pl

fb.com/myrodj

Opublikowano

Tak tak i ceny :) Co do cen to są strasznie duże, jak byś chciał sobie kupić dobre eq (za yangi) to byś musiał mieć 3 postacie z eq pełnym yangów <_<

2nbcax2.jpg

Opublikowano

narzekacie na te ceny w sumie to nic fajnego ale niektórzy nie wiedzą za ile co sellać dla tego kupiłem za 200kk śmiertelke +9 więc są + i - xD

Opublikowano

jest sens, gdyby wszystkie te wykupione is'iarze 99lv itp yangi z allegro zostaly usuniete, jak by gra na wszystkich serwerach zaczela sie od nowa. fakt osoby z duzymi lv by odeszly wogole juz ale na poczatku by było nieco źle bo bylo by w m2 np. po 30osob na spot cojest nierealne;] ale by to minelo z biegiem czasu

;]

Opublikowano

przepustki, rękawica dropu co miesiąc, i miałem całe eq 5 boników.. i oczywiscie ban na zawsze za "podszywanie się pod gm"- czego nie robilem

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...