Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs na Najlepszy Poradnik.

lordwyder

Konkurs  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pomys? wypali.

• Tak
      27
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

też znajde chwilę na napisanie poradniku może wygram może nie ale warto spróbować ;)

file:///C:/Documents%20and%20Settings/KUBA/Pulpit/placek1224_5_1.png

Opublikowano

Jeżeli są na forum osoby które nie robią poradników, a chcą pomóc w robieniu reffów (co zwiększy nagrodę) proszę zgłaszać się na PW.

Opublikowano

Wcześniej napisałeś, że wyniki będą w połowie lipca. Możesz teraz dokładniej określić kiedy będzie koniec?

Opublikowano
3. Liczone są tylko poradniki napisane od 24 czerwca do 14 lipca (przewidywana data zakończenia)

Wszystkie buildy przetestuje do końca lipca (mam problemy z vayne oraz anivią - mam nadzieję że będą w którejś rotacji.)

Opublikowano

A mozesz nauczyc sie ortografii?

A możesz opuścić to forum? Żaden twój post nie wnosi nic do żadnego tematu.

@Zieloo

Jeśli bym mógł, to bardzo chętnie pożyczę. Miałem kupić Anivię już dawno, ale jakoś nie mogę dozbierać do tych 6.3k.

Opublikowano

Ja się zgłaszam, ale rozdzielisz tematy czy wystawić na forum po prostu swój poradnik (Jak coś dodałem Wawicka) ew. mogę ci pomóc oceniać bo grałem praktycznie wszystkim i orientuje się w buildach/taktykach.

Opublikowano

Zgłoszenia przyjmowane są tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/388036-konkurs-najlepszy-poradnik/

Jeśli zgłaszasz się do konkursu, nie możesz uczestniczyć w ocenie buildu.

Edit.

Zieloo - gram na EU.

Opublikowano

Hmm, ostateczny głos będziesz miał Ty? Czy to będzie głosowanie kto ma najlepszy poradnik, jakaś ankieta?

Opublikowano
System oceniania.

Oceniane będą:

Stylistyka - ortografia, składnia zdań, czytelność tekstu.

Przydatność - każdy build będzie sprawdzany przeze mnie (lub poproszę o to jakąś osobę), czy da się nim grać i jak się sprawdza.

Być może dojdzie do tego coś jeszcze.

więc może będą jakieś punkty i ten z największą liczbą wygra

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

więc może będą jakieś punkty i ten z największą liczbą wygra

On chyba mówił, że sam będzie testował buildy. Więc wątpie, że będzie jakieś punkty.

Opublikowano

Hmm, ostateczny głos będziesz miał Ty? Czy to będzie głosowanie kto ma najlepszy poradnik, jakaś ankieta?

Będzie ankieta o nagrodę publiczności. Resztę będę oceniał ja, lub jakaś zaufana osoba.

Owszem, będzie system punktów, tle że build = 75% całej oceny.

Opublikowano

@up

OMG? Aha to ja bede miec moze te pkt od Ciebie, a reszta tego forum... hmm chyba nie lubia mnie za bardzo :D

No cóż, najwyżej nie dostaniesz nagrody publiczności.

Opublikowano

myślę, że ludzie nie będą oceniać poradnika na podstawie swoich upodobań co do twórcy

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Również tak myślę, widzę też, że wiele się pozmieniało, no więc jaka będzie nagroda publiczności a nagroda, twórcy konkursu ? I kiedy będzie zakończenie, bo miało być prawdopodobnie dziś ?

Opublikowano

@offtop mam pytanie jak wy robicie te reffki ?

@top jesli mozna chetnie zglosze sie moze nawet zrobie bulid o leonie:D

Przyjmowanie prac zakończyło się 14 lipca o 24.00.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...