Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs na Najlepszy Poradnik.

lordwyder

Konkurs  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pomys? wypali.

• Tak
      27
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc - w dziale jest dość niewiele poradników na temat postaci, wpadłem na pomysł jak trochę zwiększyć ich liczbę. Zorganizował bym konkurs na najlepszy poradnik w którym nagrodą były by reff linki - każdy wart jest 290 rp(4x ip boost) + 10 warte jest dodatkowe 975rp. Na początku nagrody nie były by jakieś wielkie - sam nie etem w stani w krótkim czasie wyrobić dużej ilości reffów - ale wraz ze wzrostem jakości poradników oraz społeczności graczy LoL-a na MPC na pewno by się zwiększyły. Zrobienie 1 reffa - około 3h - średnia gra trwa około 40 min, potrzeba 4/5 gier. Napisanie poradnika zajmie trochę mniej.

Tak więc - chce znać wasze zdanie na ten temat. Nie chce zorganizować konkursu na który będą przeznaczone 3< poradniki. Oddawajcie głos w ankiecie i wypowiadajcie się niżej, co o tym myślicie.

Pozdrawiam, lordwyder

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomysł bez wątpienia przyznam ze ciekawy, jak dla mnie jednak specjalna ranga tego działu była by wystarczającą nagrodą. Nie długo przedstawię swój poradnik.

Opublikowano

Pomysł bez wątpienia przyznam ze ciekawy, jak dla mnie jednak specjalna ranga tego działu była by wystarczającą nagrodą. Nie długo przedstawię swój poradnik.

Nie mam możliwości przyznawania rang, nagroda pieniężna też odpada więc jedyne co mam do zaoferowania to reffy. Chyba że ktoś ma pomysł na jakąś ciekawą nagrodę.

Hmmm... Można by umieścić ten poradnik w spisie z dodatkową grafiką typu "I miejsce w 1 edycji konkursu na Najlepszy Poradnik".

Opublikowano

Prosiłbym na razie nie wstawiać poradników - nie wiadomo czy zbierze się ich odpowiednia liczba (około 10). Chciałbym najpierw zapoznać się z opiniami ludzi z forum, później wstawię temat z regulaminem, ankietą i nagrodami. Temat powinien się pojawić za 1-2 dni, jeśli będzie jakieś zainteresowanie pomysłem.

Opublikowano

Dodatkową nagrodą jeśli ktoś ma jakieś warny będzie zdjęcie %% : )

Tak więc zachęcam do udziału w konkursie. Zaś co do refów to mogę zrobić z 2-3.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

można oceniać poradniki, ale imo do tych samych postaci (chyba, że chcesz oceniać je graficznie, jak zostało wytłumaczone itp.)

ja jestem smutny bo już 10 refów sobie zrobiłem ;( a ich nabijanie nie trwa 3h tylko max 1.5h, a rozgrywki są po 20 min

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

można oceniać poradniki, ale imo do tych samych postaci (chyba, że chcesz oceniać je graficznie, jak zostało wytłumaczone itp.)

ja jestem smutny bo już 10 refów sobie zrobiłem ;( a ich nabijanie nie trwa 3h tylko max 1.5h, a rozgrywki są po 20 min

Najwyraźniej miałeś szczęście. Mi 3x na jednym koncie trafiła się gra 40min+ (z botami na easy) którą musiałem wygrać sam bo mój team miał staty typu 1-10-5.

Chce oceniać stylistykę, jakość tekstu oraz przydatność.

Opublikowano

ale na refach na prawde nie jest trudno wygrać ;x zawsze się gra 1v5 (raz nawet mi się udało wygrać z premadem 3 osób ;o)

@topic

no to zobaczymy co z tego wyjdzie, mogę zrobić jakiś piękniutki poradnik, ale imo w poradniku powinny być przydatne rzeczy bez udziwnień ;x

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Jak na razie widzę że zainteresowanie jest niewielkie. Prosił bym o wpisanie się tu osób które chciały by wziąć w tym konkursie udział.

Opublikowano

imo do tego konkursu powinni pisać ludzie którzy mają jakieś pojęcie o grze ;x bo jak kolega wyżej napisał (bez obrazy), ale taki poradnik będzie w stylu jak niektóre buildy tu są jak 3x IE, albo inne brylanty

jak coś mogę brać udział, ale refów mi nie potrzeba ;x

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

imo do tego konkursu powinni pisać ludzie którzy mają jakieś pojęcie o grze ;x bo jak kolega wyżej napisał (bez obrazy), ale taki poradnik będzie w stylu jak niektóre buildy tu są jak 3x IE, albo inne brylanty

jak coś mogę brać udział, ale refów mi nie potrzeba ;x

Czemu nie? Jeśli wygrasz np. 10x reff-a (jeszcze nie wiem jakie będą nagrody) - 40x ip boost na pewno ci się przyda + zbliżasz się do unikalnej skórki championa.

Opublikowano

oj tam oj tam, zrobiłem sobie 10 refów, dali mi 975 rp i jestem happy już :D

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

moge wziasc udzial, ale nie wiem czy dam rade napisac poradnik w terminie :)

Terminu jeszcze nie określiłem. Prawdopodobnie będzie to połowa lipca.

Opublikowano

Terminu jeszcze nie określiłem. Prawdopodobnie będzie to połowa lipca.

dlatego mowie, ze nie wiem czy dam rade, bo nie wiem kiedy bedzie termin ;)

nawet jakbys te 5 reffow, zamiast 10 zrobil, to jest dobrze.

To ja zaklepuje mundo albo tf'a :D

.

Opublikowano

Boje sie tylko, ze ludzie zaczna kopiowac poradniki z innych stron...

Stron z poradnikami nie jest wiele - każdy poradnik będzie sprawdzany pod względem plagiatu. Jeśli taka sytuacja się zdarzy, poradnik nie będzie brany pod uwagę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...