Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NamyslowMC[Dedyk] [24/7][NO-WL]

LogiCC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy admin uważa się za jakiegos boga, graczy traktuje jak gówno.

W dodatku dostałem bana za to, że nie podobał mi sie odwołany event (straciliśmy przez to sporo czasu):

1309542101-clip-32kb.jpg

1309542145-clip-11kb.png

Podsumowując: dopóki LogiCC nie zdejmie jej opa, radze omijac serwer

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę ze gdy mnie niema najlepsze zwody i akcje mnie omijaja ,,,,Co prawda to prawda adminka jest Boska (sarkazm)

Zamiast zając sie potrzebującymi buduje własny dom lub zabawia sie na czacie gdy inni czekają i spamują aby cos załatwić

A cos jeszcze bardziej wybitniejszego Drugi Admin wszedł spytał sie komu pomóc ludzie mi pisali co by chcieli a ona sobie najnormalniej w świecie wyszedł

Opublikowano

A oto proszę następna rzecz aby obalić Adminke prosze niech sie headAdmin wkoncu zainteresuje tym co sie dzieje na serwie jesli to czyta

c904a941457277cem.jpg

Opublikowano

Bardzo fajny serwer.... serdecznie polecam ; ]

Pozdro dla sąsiada - Yakuza999 ;D

X

by Me.

Opublikowano

Gqonvi (chrzęka) Aneta jest spoko adminem. ona nie reaguje na ADMIN tak jak niektóre osoby piszą tylko uważa się za zwykłego gracza. Osobiście do niej nic niemam i nawet ją lubię :)

A wy tymi swymi dowodami sobie pulpit obsrajcie. Może była po prostu wkurzona ???

Opublikowano

Gqonvi (chrzęka) Aneta jest spoko adminem. ona nie reaguje na ADMIN tak jak niektóre osoby piszą tylko uważa się za zwykłego gracza. Osobiście do niej nic niemam i nawet ją lubię :)

A wy tymi swymi dowodami sobie pulpit obsrajcie. Może była po prostu wkurzona ???

CO niemienia jednak faktu ze wielu będzie votowac za obaleniem jej :)

A co do tego ze ma sie za zwykłego gracza to osobiście mam inne zdanie

Opublikowano

Może była po prostu wkurzona ???

Sytuacja w sklepie:

(Gracz-Klient)-Dzieńdobry, czy może mi Pani....

(Admin-Ekspedientka)-Co ty mi tu kur*a na Pani? Wypier*alać

(G-K)-Ale ja przyszedłem zrobić zakupy

(A-E)-Mam to w dupie kur*a

Ja zawsze twierdzę, że adminowanie to jest jak praca w życiu realnym i do klientów trzeba się odnosić z szacunkiem bez względu na to czy jest się wkur*ionym na maxa czy jest się w euforii :).

Pozdrawiam

MrSheyu

Opublikowano

Witam. Napiszę może tu kilka drobnych wyjaśnień z mojej strony. Otóż pewien gracz napisał, iż zbanowałam go za to, że nie podpaliłam mu portalu. - Nie zostałeś drogi graczu zbanowany za to, że nie zapaliłam Ci portalu, tylko za to, że podpaliłam go Ci 2 razy, a Ty 2 razy go zgasiłeś i spamowałeś abym zapaliła go kolejny raz. (BAN 3 minutowy za SPAM). Następną sprawę, którą chce wyjaśnić, jest słowo ADMIN. Strasznie denerwuję mnie to, że gracze nie potrafią napisać mojego nicku bądź imienia. Zamiast napisać: "Gqonvi, mogła byś przydzielić mi działkę?" piszą: "Admin, dawaj działkę!". -Całkowity brak kultury, który występuje u 95% nowych graczy. Następną sprawą jest to, że admin jak to admin. Jego zdanie jest ważniejsze jeśli chodzi o graczy. Jest to w regulaminie, więc jeśli to komuś się nie podoba, to niech nawet nie zaczyna grać. Dlaczego?! Dlatego, gdyż nie wyobrażam sobie gracza, który zamierza wyśmiewać admina mówiąc, że admin nie potrafi nic zrobić, nie potrafi sprawnie bronić się przed wyzwiskami. Dyskutować bądź wyzywać adminów lub innych graczy także NIE WOLNO i to też jest w regulaminie. Ja, jako admin tego serwera uważam się za takiego samego gracza jak wy, tylko że ja jeszcze przydzielam wam działki, pomagam w rozgrywce, zapalam portale bądź robię inne rzeczy związane z wami, lecz jako admin, posiadam własne przywileje. Jestem w grze prawie cały czas przydzielając wam działki i zapalając po raz 10 portal tej samej osobie. Jako iż już to robię, mogę chyba robić sobie przerwy.. Spytacie po co mi przerwy? A właśnie po to, aby samotnie też móc przypadkiem chwilkę zagrać.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Dobrze po części masz racje Jednak ze Bycie Adminem to jest obowiązek owszem można pograć nawet trzeba ale tu nieotartym tutaj pisze o tym ze zamiast zrobić o co sie proszą bo zawsze z początku jest prośba możesz to możesz tamto czy ja mogę czy my możemy ludzie sie pytają i co? i to ze zamiast załatwić sprawy na miejscu wolisz sobie podyskutować pobudować domek lub pokłócić i potem sie dziw ze ludzie spamują jak nie mogą sie doprosić czegokolwiek żeby nie było gdy ktoś cos sie pyta admin powinien pierwszy rwac sie do pomocy a tutaj jest sytuacje taka ze na większa ilosc pytac graczy odpowiadam najczesciej ja lub kto inny na serwie Dziekuje I pozdrawiam graczy naszego serwera

Przepraszam za ewentualne błędy ortograficzne interpunkcyjne jak i gramatyczne gdyż pisałem to 20 minut po godzinie 2 w nocy

Opublikowano

Yyyyy... Dobra.

A teraz pomyślcie tak : 15 osób na raz pisze "zrób to, zrób tamto" a jak Gqonvi czegoś nie zrobi to odrazu skargi idą bo nie poczekają minuty...

Opublikowano

@up

Szczera prawda!

Nie mam zamiaru robić graczom wszystko to, co mi rozkażą. Są takie magiczne słowa jak: Gqonvi zamiast Admin, Proszę-poproszę zamiast daj-dawaj!...

Kultury nie zamierzam uczyć innych graczy. Staram się graczom pomagać, robię eventy, daje działki, zapalam portale.. Ale jako gracz także chcę sobie chwile pograć, bądź pomóc bez żadnych komend...

Jeśli komuś coś się nie podoba, to niestety. Pomagam jak mogę, ale się nie rozdwoję!!! Tyle ode mnie.

PS. Base_pl- Gracz. który mnie nie cierpi, gdyż ja dostałam admina a on nie... Gracz, który wchodzi do gry raz na rok. Gracz, który potrafi w ciągu 3 sekund po wejściu do gry kłócić się z 3 innymi graczami. Czy taka osoba może wyrażać swoje zdanie co do mnie? Oczywiście! Każdy może je wyrażać, byle żeby nie kłamał oraz nie wyolbrzymiał małych spraw...

FyvzeeY.png

Opublikowano

Qqonvi nie niecierpie cie z początku nawet gdy uprzedziłaś mnie o posadę niebytem zly gdyż widziałem ze potrafisz i umiesz wiele jednak z czasem okazalo sie jak jest naprawde ;) Możemy długo dyskutować ty Moja droga będziesz widzieć swoje racje ja swoje. Jednakże wypadała by cos z tym zrobić wszystkim

Opublikowano

Za jeszcze jednym aktywnym adminem jestem oczywiście na tak.. Byle żeby to nie był base_pl, który pomaga graczom tylko wtedy, kiedy LogiCC jest w grze.

FyvzeeY.png

Opublikowano

O moja droga pomagam zawsze nawet gdy niema Logicc'a dzis np Gdy sie czepialas mmie abym sie wielce nie podlizywałl graczom Logicca niebyło ;) Pomagałem zanim sie pojawiłaś i pomagam dalej zresztą niech lud przemówi :)

Opublikowano

Tak, tak... Ja już się dowiedziałam trochę od starszych graczy o twojej pomocy, Base...

Dodaj:

Gqonvi

FyvzeeY.png

Opublikowano

Logicc ogarnij pliki bo skopałeś coś i jest wl ; ] .

Chociaż wsumie wl jest dobre więc jak chcesz to je zostaw usuń dzieci itp :D

Jakby co dodaj : Mojzesz ; ]

hylJF.png
Opublikowano

Proszę o dodanie na WL:

Dyplomata (ja :D)

Exluxer (brat)

Przy okazji Gqonvi, mogę do twojego teamu ? :D I jak tak to mógłbym kolor żółty ?

EDIT: A i czy mój brat Exluxer też by mógł na kolor pomarańczowy ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...