Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NamyslowMC[Dedyk] [24/7][NO-WL]

LogiCC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże po co to piszecie? Widzicie że, nie ma go w temacie???

Mówił że, nie będzie WL więc po co ten spam ...

Btw. Co do serwa to jeden z lepszych na jakim grałem :)

Opublikowano

Serwer Polecam przynajmniej do czasu polecałem gdyż adminów prawie niema pojawia sie dosłownie na chwile i uciekną rozumiem ze mogą być zajęci niema sprawy to proszę jednakże proszę o reku na admina czekam dziś cały dzień aby właśnie o tym Porozmawiać na serwerze Musze na koniec stwierdzic że serwer jest abrdzo dobry panuje wsród graczy wspaniała atmosfera miasto bardzo ładnie zrobione i ogarnięte początki były bardzo obiecujace naprawdę bylem zachwycony a rzadko jestem naszymi serwerami MC lecz jak już wcześniej wspomniałem adminów brak wielu graczy wchodziło i wychodziło gdyż nie mogli przez to pograć sobie a bez Adminów ani rusz

Pozdrawiam base_pl

Opublikowano

Serwer Polecam przynajmniej do czasu polecałem gdyż adminów prawie niema pojawia sie dosłownie na chwile i uciekną rozumiem ze mogą być zajęci niema sprawy to proszę jednakże proszę o reku na admina czekam dziś cały dzień aby właśnie o tym Porozmawiać na serwerze Musze na koniec stwierdzic że serwer jest bardzo dobry panuje wśród graczy wspaniała atmosfera miasto bardzo ładnie zrobione i ogarnięte początki były bardzo obiecujące naprawdę bylem zachwycony a rzadko jestem naszymi serwerami MC lecz jak już wcześniej wspomniałem adminów brak wielu graczy wchodziło i wychodziło gdyż nie mogli przez to pograć sobie a bez Adminów ani rusz

Pozdrawiam base_pl

Opublikowano

ogarnijcie ta nowa adminke dziewczyne ona jest popierdzielona ... najpierw mowi ze mi zapali nether a potem mowilem jej zeby mi zapalila bo mi sie zalala podziemia i mi zgasla to nie a potem znow ja prosilem zeby zapalila i ban

nie wiem jak wy mogliscie jej dac admina ona jest zalosna

raczej najgorszy admin jakiego widzialem ..;.l

Serwer szczerze polecam - 0 lagów, nie naj****e miasto, dobra atmosfera;

wlasnie zostala wybrana nowa pani admin, wiec teraz nie powinno byc takich problemow

ta nowa adminka to szkoda gadac

Opublikowano

Witam, byłem graczem na tym serwerze 4/5 dni i na początku bardzo mi się spodobał ale od 2 dni nie widziałem na serwerze admina. Wczoraj zbudowałem sobie domek ze szkła a pod nim płynęła sobie lawa i tak to zostawiłem. Dzisiaj wbijam, patrze a tu nie ma mojego domu, a działka została wydana komuś innemu, co pewno było sprawką tej nowej nie ogarniętej w ogóle adminki.

A więc serwera na ten czas nie polecam chyba, że coś się zmieni w administracji

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...