Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profil pilota - przydzielanie pkt

Kuleczka112

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Pierwsze konto w D.O założyłem w czerwcu 2009,wbiłem 18 lvl po 1200 godzinach gry , a przy tym NIGDY nie byłem na wrogich mapach ani na Uberach , na palladium też nie. Dlatego z  wrotami nieciekawie - lubię je i nie padłem ani razu z mojej winy (Net padł) ale mam niefart do części, a nie inwestuję gotówki w E+.Dlatego mam tylko 3 obrączki za Alphę, Betę i Gammę (zrobione po kilka razy) do pozostałych wrót mam tak mało części,że za 5 lat nie złożę ;-( .Mam też PETa na 11 lvlu,przydaje sie we wrotach,chociaż Kamikadze nie używam . Doświadczenie mam,bo nie jest to jedyne konto - jakby nie patrzeć , na kilku RÓŻNYCH serwerach regulamin nie zabrania mieć więcej .Przydzielanie PP ,aby jak najszybciej uzyskać grube lasery , to co najmniej dziecinada.Skuteczny atak i obrona są ważniejsze,niż efekty wizualne . Przy 24 PP - grube lasery to poroniony pomysł, efekt jest taki sam , jak działo p-panc. zamontowane na wózku dziecięcym ! Kiepska podstawa do działań . Trzeba pamiętać o tym , że nie da się DOWOLNIE przydzielać - są programowe zasady i nie da się ominąć niektórych okienek  bez przydzielenia chociaż 1 PP . Dlatego optymalne przydzielenie PP do 35 - gdzie już można strzelać grubymi laserami - jest w efekcie moich wielu prób - takie :

o1* - (Optymalizacja poszycia I)
o2* - (Optymalizacja poszycia I)
o3* - (Logistyka)
o4* - (Technologia osłony)
o5* - (Technologia osłony)
o6* - (Technologia osłony)
o7* - (Technologia osłony)
o8* - (Technologia osłony)
o9* - (Cybernetyka I)
10* - (Cybernetyka I)
11* - (Optymalizacja poszycia II)
12* - (Optymalizacja poszycia II)
13* - (Optymalizacja poszycia II)
14* - (Manewry unikowe I)
15* - (Manewry unikowe I)
16* - (Mechanizmy osłony)
17* - (Mechanizmy osłony)
18* - (Mechanizmy osłony)
19* - (Mechanizmy osłony)
20* - (Mechanizmy osłony)
21* - (Rakietologia)
22* - (Rakietologia)
23* - (Etyka I)
24* - (Etyka I)
25* - (Tajniki polowania)
26* - (Tajniki polowania)
27* - (Tajniki polowania)
28* - (Tajniki polowania)
29* - (Tajniki polowania)
30* - (Teoria grawitacji II)
31* - (Kalibracja)
32* - (Kalibracja)
33* - (Cybernetyka II)
34* - (Cybernetyka II)
35* - (Cybernetyka II) - w tym momencie bijemy dość mocno grubymi laserami i mamy w miarę bezpieczny statek (HP i osłona)
36* - (Rakietologia)
37* - (Rakietologia)
38* - (Manewry unikowe II)
39* - (Manewry unikowe II)
40* - (Manewry unikowe II)

41* - (Rakietologia)
42* - Tu już dowolnie - sugeruję w zależności od upodobań - albo 3 PP dołożyć w Kalibrację , albo w Taktyki Wojenne - resztę można sobie darować , bo koszt horrendalny .

Opublikowano

Zanim ktoś dojdzie do tych 42 PP to się zejdzie sporo czasu. Najlepiej mieć 24 PP i wbić sobie do grubych laserów. Potem Rakietologia, tajniki polowania i manewry unikowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...