Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trening] Mięśnie brzucha - Jak skutecznie spalić tłuszcz.

Evasion

Czy przyda się wam ?  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy czy skorzystasz ?

• Tak
    • Nie...
    • Wole siedziec ca?y dzie? przed kompem :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja nakurwiam brzuszki od wczoraj na www.miesniebrzucha.pl,ale nie wiem czy nie robić a6w. Znudzić by mi się nie znudziło, tylko nie wiem dokładnie, czy, żeby naprawdę było widać efekty potrzebna jest dobra dieta.

@edit

aha, doczytałem na googlach, że diety nie potrzeba do a6w, git. Może jakieś odżywki kupię pod to..

Opublikowano

Dobry poradnik

Ja jeszcze polecam gdy zrobimy ta a6w zrobienie ABS2 bo w tym samym czasie robienie a6w i ABS 2 to jednak za duzo

A gdy jeszcze dolozymy do tej a6w np: bieganie na czczo 30-1h biegania i/lub aeroby i/lub cardio

To 6-pak napewno bedzie lub jak jakims cudem by go nie bylo to na 100% by byl chociaz zarys jego

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Ja tam nie narzekam na otyłość ale postanowiłem coś poćwiczyć w te wakacje i na razie trochę biegałem i wgl robię dużo kilometrów na rowerze dziennie, nawet bez tego 'postanowienia' ;p i dołożę do tego z pewnością Twoj poradnik, bo na prawdę się postarałeś i ... wgl ;p Dzięki i czekam na następne porady ;]

Pozdrawiam,

SniQ

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

ło zrobiłem właśnie serię po 6 cykli. Brzuch pulsuję, wyjbanie się czuję. Jutro pisze, ze 2 serie, mam nadzieję, że ogarnę. ;x

Opublikowano

ło zrobiłem właśnie serię po 6 cykli. Brzuch pulsuję, wyjbanie się czuję. Jutro pisze, ze 2 serie, mam nadzieję, że ogarnę. ;x

I ogólnie do twoich wypowiedzi.

Jeśli chcecie się brać za jakieś palenie tłuszczu to bez diety nawet się za to nie bierzcie.

Odżywki do brzuszków? ;| Nie przesadzajmy.

Wszystko musi mieć ręce i nogi :)

btw@ masz coś mało tych dni. Ja miałem 42 i potem jeszcze przez 8 jechalem ostatnim dniem.

a6w pod koniec cholernie długo trwa przez co jest niepraktyczne. Zdecydowanie bardziej polecam 8 minut abs albo własną kompozycje.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Zgadzam się, ale jeżeli ktoś ma np. 14lat... to nie będzie od razu jadł samego białka i węglowodanów ani żadnych odżywek...

Niech zacznie od czegoś prostego, np. unikania pewnych produktów (wymieniłem w temacie)

Jeżeli ktoś skończył a6w to może sobie zrobić zarys diety bogatą w biało i węglowodany ale np. zacząć zaawansowany trening. ABS 2

Tak więc wszystko małymi kroczkami, i cierpliwości a będą efekty. :)

Opublikowano

Zgadzam się, ale jeżeli ktoś ma np. 14lat... to nie będzie od razu jadł samego białka i węglowodanów ani żadnych odżywek...

Niech zacznie od czegoś prostego, np. unikania pewnych produktów (wymieniłem w temacie)

Jeżeli ktoś skończył a6w to może sobie zrobić zarys diety bogatą w biało i węglowodany ale np. zacząć zaawansowany trening. ABS 2

Tak więc wszystko małymi kroczkami, i cierpliwości a będą efekty. :)

Z jednej strony racja, z drugiej nie.

Przy takim czymś łatwo sobie wyrobić "złe nawyki".

Poza tym może też być efekt "placebo". Ktoś może być super zafascynowany że mu brzuch spompowało (tzn że jest twardy, pulsuje czy jak tam) a jest to spowodowane jedynie większym dotlenieniem mięśni (tj naczynia krwionośne się rozszerzają). Potem taka osoba będzie uważała że skoro takie coś dało mu efekty to jakieś machanie hantlami po 100 razy da mu efekty (hahahah, ale znam parenaście takich osób ).

z wieloma osobami to już przerabiałem. Jak nie wyrobisz sobie dobrych nawyków to nic nie będzie, a a6w super mięśni nie da. Te ćwiczenia pomagają "rzeźbić".

BTW

Nie da się jednocześnie spalać tłuszczu i zdobywać mięśnia. Znaczy, teoretycznie się da przy maksymalnie dopiętej i przemyslanej diecie, na ostatni guzik, ale ogólnie rzecz biorąc materiał na osobny artykuł żeby więcej o tym pisać.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ćwiczenie nie dla mnie - martwica :/ (martwica guzowatości kości piszczelowej) ledwo co biegać moge przez tę chorobe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...