Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Szukam osoby z dedykiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam świetny pomysł na serwer do gry Minecraft, na którym grałoby min. 40 osób. Niestety obecnie nie mam środków na kupno serwera dedykowanego, gdyż kupiłem licencję Invision Power Board. Stąd moja prośba o serwer dedykowany załóżmy nawet na jakieś dwa tygodnie na próbę czy serwer rzeczywiście się rozwinie i będzie miał tyle graczy. Chciałbym zrobić serwer Role Play polegający na wojnie królestw. Gracze oprócz samego budowania, będą mogli wybrać sobie profesje/klasę, na której będą zdobywać nowe umiejętności, a codziennie wieczorem będą wojny na śmierć i życie, więc lepiej nie nosić ze sobą cennych surowców. Oczywiście serwer może być pod nazwą zaproponowaną przez Ciebie. Dobra nie będę zanudzał. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Patryk Leśniewski.

PS. Jeżeli bylibyście zainteresowani mogę zaprezentować swoje umiejętności. Dla przykładu stworzyłem most łączący phpBB3 i php Fusion. Wszystkie dochody z serwera oczywiście będą dla was. Kilka firm hostingowych rozważa moją propozycję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...