Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][NO-Wl] DreamWorld

Panczo12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zal mi was działka za sms boże dzieci z was tylko na zarobek ida

a prowadzisz swój serwer ? Pewnie administracja ledwo wyciąga ostatnie fundusze a Ty piszesz... A robi to tylko dla graczy żeby mogli mieć chwilę przyjemności...

Mi tam się serwer podoba i przy tym zostanę

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Serwer Do bani!

Administracja bardzo nie miła jeden nawet nie wie jak wylaczyc capsa ; xxx nie polecam!

obrazklb.jpg

Robie fora : CSA, GTA, Minecraft :)

GG:23802612

Zbieram MINUSY

Opublikowano

Nie polecam. Ładne budynki i wogóle, ale nie ma wogóle żadnego administratora, który to kontroluje. Kradną i zabijają masowo. Miałem diamenty początkowe, niestety już nie mam, przez nijakiego Mizz...

Opublikowano

Serwer jest fajny , ale adminom zależy tylko i wyłącznie na kasie. Jeśłii chcesz coś zrobić - musisz zapłacić kasę . Niestety ten serwer jest zrobiony wyłacznie dla zysków , a nie dla dobrej zabawy graczy , kiedy nie masz VIPa admini totalnie cię olewją i mówią "to nie moja sprawa" albo " jakbyś kupił VIPa to byś nie miał problemu" . Ogólnie serwer 4/5 ludzie 2/5 (duuużo grieferów i namolnych ludzi zabijających co chwilę a admini 1/5 ponieważ są rzadko i pokazują swoją ignorancję względem normalnych graczy. Mozecie się tłumaczyć ale takie jest moje zdanie . Dlatego też dostałem bana bo powiedziałem co o tym myślę , i że przenoszę się na serwer z lepszą atmosferą i zaufanymi ludźmi. Pozdro

Opublikowano

Ty się chcesz bronić a nie wiesz o co idzie. Nie składałem podania o moda. Ty mówisz o CZĄBERZE a ja mówię o sobie czyli GUGARINIE . Ehh nawet nie wiecie kto jest kto a już ciągle to samo... . A po za tym prawie wszystkie komentarze tu są negatywne więc co mam zmyślać... Kiedy admin widzi wyzywającego griefera to powinien coś zrobić albo chocaż przyznać cuboida dla gildii ( Podenie było złożone ) a nie kazać czekać tydzień aż n00by wszystko rozgriefią . Mówiąc prosto z mostu : Admini mają graczy gdzieś , a VIPów na ogół też . Ten serwer po prostu jest tylko na zysk i żadna obrona tego nie zmieni... naprawdę.

Opublikowano

Dokładnie, cały czas napierdalanka totalnie bez sensu. Tak wam brakuje bezsensownego nawalania, to zapraszam na metnia. Ludzie grają tylko dla udupienia i utrudnienia gry innym - nie podoba mi się to ...

po co na metina nie lepiej na LoL'a

???

serwer fajny ale trzyba uważać na griferów

28iqbuu.png

1020 30 40 50 60 70 80 90100...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Multi:

http://www.mpcforum.pl/topic/411682-dreamworld-dedykno-wlno-premno-lag/

http://www.mpcforum.pl/topic/471378-gbserwer-dedyk-247-mix-0-lag-no-wl-no-pre/

http://www.mpcforum.pl/topic/491205-realsurvival-mc-10-najnowszy-dedyk-0-lagow-bez-wl/

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...