Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][NO-Wl] DreamWorld

Panczo12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

onlinen.png

•  
    Serwer online 24/7.
    UPDATE DO 1.7.2
    Statystyki graczy online!
    30 slotów
    Admini online

Maszyna:

2x Intel Quad-Core Xeon E5620
    12 GB RAM DDR3 ECC FB-DIMM
    4x SAS w sprzętowym RAID 10

• Serwer: Dedykowany
    Adres IP: 85.195.99.106:25585
    Bez whitelisty!

20110712115417.png

20110712115349.png

50572068.jpg

noweinformacje.png

• Pluginy
    - questy
    - factions
    - permissions
    - antycheaterskie
    - pełno usprawniających grę

Opublikowano

Serwer na prawdę świetny ! Gram na nim codziennie. Na początku myślałem że minecraft to lipa, ale jak posiedziałem na tym serwerze zobaczyłem jaka świetna atmosfera od rauz zdecydowałem się w to grać dłużej. No i już chyba z 3 tygodnie poleciały...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Nie polecam serwera, nie ogarnieci admini, + administratorka ktora nie ptorafi dac cuba, powie sie jej to i bna.

Opublikowano

Serw spoko , ale w pewnym momencie najpierw zaczęlo lagować , a potem serw się zawiesił . Nie wiem czy to przeciążenie , czy samo z siebie ale trudno , poczekam aż będzie działał bo warto

Opublikowano

Wie ktoś czemu nie działa lub kiedy będzie dało się grać ? Bo serwer bardzo mi się podoba.

Jeśli ma się przy­jaciół, a mi­mo to wszys­tko się tra­ci, jest oczy­wis­te, że przy­jaciele po­noszą winę. Za to, co uczy­nili, względnie za to, cze­go nie uczy­nili. Za to, że nie wie­dzieli, co na­leży uczynić.

Opublikowano

Dla mnie noobski serwer, prawie w ogóle nie ma administracji online. Do tego ludzie kradna i zabijaja bez powodu. -,-

Opublikowano

Dokładnie, cały czas napierdalanka totalnie bez sensu. Tak wam brakuje bezsensownego nawalania, to zapraszam na metnia. Ludzie grają tylko dla udupienia i utrudnienia gry innym - nie podoba mi się to ...

Opublikowano

troche mi nie pasuje pvp on poniewaz jakis noob PiotreQ wbija mi do domku i nas deda bez powodu i jeszcze Doomi i jaki glupi bartez ktory wbija do domku deda nas a pozniej nam wogole niszczy dom daje wszedzie cooblestone poprostu grac sie nie da

Zbieram +

logo-menchester-united-296x300.jpg

Opublikowano

Kurde to jest survival tak ? Skoro tak to jeśli ktos na Was napada musicie sobie radzić - zabić go...

@Mik69

A widziałeś surviival z cubami dla wszystkich ? Taki survival nie nazywał by się survivalem...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

SERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAM SERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAMSERWER POJEBANY JAK CHUJ NIE POLECAM

Opublikowano

Człowieku ogarnij się. Trochę kultury o_O.

Hym ten człowiek został zbannowany przez jednego z adminów pewnie i teraz płacze... No cóż mi tam się serwer podoba bo na prawdę jest świetny, no i 30 slotów wreszcie. Gorąco polecam

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...