Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile razy mogłeś zginąć

koksowner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA TEMAT ZALOZYLEM POTO ZEBYSCIE MOGLI OPOWIEDZIEC HISTORIE ILE RAZY MOGLISCIE UMRZEĆ I JAK TO SIE PRZYTRAFILO

U MNIE TO TAK :

ROBILEM SALTO I SPADLEM NA KARK ALE NIC SIE NIE STALO NA SZCZESCIE

RAZ Z DZIADKIEM DREWNO PIŁOWAŁEM PIŁOM MECHANICZNOM I ONA ODBILA SIE Z RĄK I TROCHE MI PRZYCIEŁA BRZUCH ALE NA SZCZESCIE NIC POWARZNEGO

RAZ JECHALEM ROWEREM I KIEROWCA MNIE PRAWIE UDEZYL ALE ZDONZYLEM ZJEHAC NA BOK

A WY CO MIELISCIE STRASZNCZEGO ?!!

Opublikowano

Mogłem się zabić (tu wstaw jakąś wyjebaną w kosmos liczbę) razy.

Oto kilka przykładów:

mogłem się zabić idąc do łazienki, mogłem umrzeć podczas seksu, mogłem zostać rozstrzelany, mogłem urodzić się w 44'.

Opublikowano

@Up

Jebać to, że mogłeś się zabić, 500zł w wieku 10 lat to kupa kasy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Ja mieszkam na takiej górce, i jak jade na dół rowerem to z 80 km/h i nie hamuje, a na przeciw jest sklep, miałem wypadek , złamana reką i noga, dobrze że to, bo mogłem nawet i zginąć.

Opublikowano

Ja mieszkam na takiej górce, i jak jade na dół rowerem to z 80 km/h i nie hamuje, a na przeciw jest sklep, miałem wypadek , złamana reką i noga, dobrze że to, bo mogłem nawet i zginąć.

Łooo kurwa nie złapali Cię na fotoradar?

@Topic

Kilka razy wpadłem pod samochód i jak byłem mały spadałem z Diabelskiego Młyna czy jak to się tam nazywa.

Weteran
Opublikowano

Tak, rowerem 70 albo 80km/h
Ciekawe skąd macie te dane?

Są specjalne prędkościomierze do rowerów ;D

Ja kilka razy dedłem, ale na szczęście się zrespiłem..a mogło być gorzej.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Bieglem do kolegi szybko bo potrzbowal metina na pendrive i by mnie jakis fiat przejechał .

Raz spieszylem sie do Wandy (mini centrum handlowe) po gry na Xboxa i by mnie tramwaj rozjechal.

Ogolnie sporo tego bylo ;P

xenoxik.png

Minecraft <333

Opublikowano

Wbiegłem w drut pod napięciem skakałem razem z wężami w lesie (takk kocham te uczucie gdy nadepne na węża dobrze że w polsce nie ma jakoś wielce trujących) nie licze już tego że prawie codziennie ktoś może mnie podwieść na masce czy spadanie z 131391441414 bramek i płotów oraz drzew.

Opublikowano

ja dedlem 2 razy ale uzylem opcji revive yeach i kurwa zyje

tak na serio zajebalem dynka w kaloryfer 10 lat temu teraz mam blizne a moglo to sie gorzej skonczyc ;>

Opublikowano

Cóż, w wieku 13 lat mógłby mnie potrącić samochód...tylko ta jedna sytuacja, nie ma to jak Oszukać Przeznaczenie ;]

Opublikowano

1309205326-U70874.png

Jak miałem 2 latka przypierdoliłem głową o kaloryfer . 4 szwy na czole .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Dostałem nożem w brzuch .

Rozciąłem se głowę . nic się nie stało tylko mam rysę , która zostanie do końca życia .

Raz miałem stłuczkę skuterem ( hamulce ) , miałem dużo sińców i kilka przemieszczeń , ale po kilku miesiącach wszystko ok

Opublikowano

Ostatnio poszedem na ripera bez czrwonych potkow

Albo walilem konia w wannie , a tutaj mama weszla robic pranie kiedy mialem erekcje :<

Opublikowano

W 4 klasie podstawówki wyglupialem sie z kumplem.Biegłem w jego strone(stał kolo sciany) i sie odsunał a ja banią w tą sciane.Zrobilo mi sie ciemno przed oczami i na chwikle stracilem przytomnosc;]

Opublikowano

Dzisiaj, jadąc z polowania mój tata rozładowywał sztucer. Broń wystrzeliła na szczęście rozerwało mi tylko bluze i mam wielkiego siniaka na ręce- to od mocy strzału..

Opublikowano

Ja miałem też niezłe przeżycie .

Nad morzem w wakacje kąpałem się a wody była po pas. Nagle podszedłęm bliżej falochronu i .... łup woda 2 m! Nie miałem co zrobić to tylko krzyczałem , naszczęście ojciec był w pobliżu . Przyszedł i złapał mnie , ale nie mogliśmy uciec bo fale duże nas pokrywały i gdyby nie falochron którego się złapaliśmy bym nie przeżył. Miałem po tym falochronie rozwalone ręce w miejscu bicepsów bo się o niego pokaleczyłem.

sygnalolek1ss2.png

wygram98.png

Zbieram +

Ktoś cię wkurza? Kliknij na guzik http://maselko.net/guziki/niechginie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...